Top 7 hoteluri din Asia

top_7_hoteluri_din_asia_poza_reprezentativa

Continuăm lista cu ultimele deschideri care au avut loc în Asia. Iată care sunt acestea: 

https://realitateatravel.net/reguli-pentru-cele-mai-vizitate-tari/

1. Ace Hotel Kyoto – Japonia

Hotelul Ace Kyoto este un adevărat templu de pe ambele margini ale Pacificului. Arhitectul japonez Kengo Kuma a colaborat cu Commune Design din California la proprietatea cu 213 camere, care și-a deschis porțile în iunie anul trecut. Clădirea a fost renovată complet, fiind în anii 1920 sediul biroului telefonic central din Kyoto.

S-au folosit pe scară largă grinzi colosale din lemn și materiale naturale. Recepția este făcută din cupru strălucitor de la Nousaku, companie cunoscută pentru corpurile sale de metal folosite la altarele budiste. Hotelul dispune de cafenele, un cocktail bar și restaurantul italian Maurice, al lui Chef Marc Vetri. O noapte aici ajunge la 400 USD. 

https://www.acehotel.com/kyoto/

2. Capella Bangkok, Thailanda

Grupul hotelier Capella, cu sediul în Singapore, a deschis cel mai frumos hotel din oraș. Proprietatea cu 101 camere se află de-a lungul malului râului Chao Phraya, profitând din plin de peisajul vechi al orașului. Majoritatea camerelor au balcoane spațioase cu căzi cu hidromasaj.

Capella își dorește să creeze o atmosferă intimă, cu spații deschise luminate de soare, saloane superbe, parcuri și zone de recepție grandioase. Restaurantul franco-italian Côte de Mauro Colagreco este condus de bucătarul șef Davide Garavaglia și somelierul Jay Thanathorn Bottorff și se laudă cu cea mai buna listă de vinuri din Bangkok. O cameră aici începe de la 413 USD. 

https://www.capellahotels.com/en/capella-bangkok?utm_source=google-local&utm_medium=organic

3. Higashiyama Niseko Village, a Ritz Carlton Reserve – Hokkaido, Japonia 

Ritz-Carlton a deschis cea mai nouă locație ultra-high-end în satul muntos, plin de zăpadă, Niseko. Atmosfera de aici este intimă, cu doar 50 de camere și o schemă de design care reflectă mediul său natural. Ferestrele care încep din podea oferă priveliști asupra Muntelui Yotei și Muntelui Annupuri, iar camerele sunt decorate cu motive delicate de flori de cireș.

Schiorii au acces rapid la pârtie iar împătimiții de drumeții au la dispoziție nenumărate trasee. Spa-ul se bucură de izvoarele termale bogate în minerale din Hokkaido. Totodată, restaurantul oferă clienților preparate precum clătite cu cremă yuzu și sushi omakase. Camerele pornesc de la 710 dolari pe noapte. 

https://www.ritzcarlton.com/en/hotels/japan/higashiyama

4. Hotel The Mitsui Kyoto, a Luxury Collection Hotel & Spa, Japonia 

Mitsui este un hotel emblematic pentru Kyoto. Oaspeții pătrund în proprietate printr-o poartă veche de 300 de ani și se pot plimba prin grădina centrală liniștită din curte, decorată cu lucrări ale artiștilor locali din Kyoto. Cele 161 de camere ale hotelului au uși glisante de sticlă, cu vedere fie la Castelul Nijo (construit în secolul al XVII-lea), fie la grădinile luxuriante.

Cele două restaurante de la Mitsui servesc ceai de după amiază, care încurajează contemplarea în liniște, în timp ce spa-ul termal este alimentat cu apă de izvor de la peste 3.000 de metri adâncime, oferind modul ideal de a încheia o zi de vizită la obiectivele turistice. O noapte de cazare pornește de la 872 USD. 

https://www.hotelthemitsui.com/en/kyoto/

5. The Johri at Lal Haveli – Jaipur, India

Pe o stradă laterală din agitatul Johri Bazaar din Jaipur veți auzi jazz contemporan ieșind dintr-o curte liniștită. Johri este un hotel de tip boutique situat într-un conac din secolul al XIX-lea iar proprietarii săi au vrut să creeze un refugiu modern, primitor, care aduce un omagiu istoriei meșteșugarilor din zonă.

Johri înseamnă bijuterie, astfel, fiecare din cele 5 suite sunt decorate după o piatră sau un metal prețios diferit: rubin, safir, smarald, perlă sau aur. În timp ce verandele, spa-ul și lounge-ul sunt accesibile doar oaspeților hotelului, restaurantul indian vegetarian și cocktail barul sunt deschise și publicului, devenind cu siguranță un magnet pentru stilul orașului. Camerele pornesc de la 300 USD. 

http://www.thejohrijaipur.com

6. One & Only Desaru Coast – Malaysia

Noua locație One & Only se află la aproximativ 90 de minute de mers cu mașina de Singapore. Lemnul și piatra ancorează clădirile cubice contemporane, în timp ce bazinele reflectorizante sunt mărginite de o junglă densă.

În tot complexul vă veți bucura de un răsfăț de lux. Piscina principală are dimensiuni olimpice, iar centrul spa Chenot oferă îndrumări bazate pe știință în nutriție și fitness, plus terapie sonoră și sesiuni biofeedback. O noapte de cazare pornește de la 875 USD. 

https://www.oneandonlyresorts.com/desaru-coast?utm_source=GMBlisting&utm_medium=organic&utm_campaign=oodc-desaru-coast-gmb

7. Zannier Hotels Bai San Hô – Vietnam

Acest resort din centrul Vietnamului are 71 de vile întinse pe aproximativ 100 de hectare de vegetație luxuriantă și orez. Zannier a onorat grupurile etnice locale și satele de pescari din apropiere construind trei tipuri diferite de vile în stil vietnamez, cu tavane din bambus, coșuri de orez antice și culori care reflectă peisajul natural.

Restaurantul său Làng Chài se laudă cu fructe de mare regionale și cu tehnici tradiționale de gătit. Atracția principală a resortului este plaja privată, lungă de un km, plină de corali colorați în larg. O cameră începe de la 240 USD. 

https://www.zannierhotels.com/baisanho/