Oferte speciale de Rusalii, pregătite de hotelierii de pe litoral

Hotelierii s-au pregătit deja cu oferte speciale în toate staţiunile pentru această minivacanţă.

Vacanţa de vară a copiilor se apropie, iar numărul turiştilor este de aşteptat să crească semnificativ pe litoral, mai ales că lunea viitoare este liberă şi pentru părinţi pentru că sunt Rusaliile.

Hotelierii s-au pregătit deja cu oferte speciale în toate staţiunile pentru această minivacanţă, relatează Radio România Actualități.

Un hotel de 3 stele din Mamaia percepe 275 de lei doar cazare pe noapte, în cameră dublă, în perioada 20-24 iunie.

La 3 stele, pentru trei nopţi, în perioada 22-24 iunie, adică de vineri până luni, două persoane vor achita 500 de lei pentru cazare, mic dejun, acces la plaja privată cu două şezlonguri şi o umbrelă gratuite, dar şi acces la loc de joacă pentru copii.

Tot la Mamaia, dar la 4 stele, în perioada 21-23 iunie, pentru 3 nopţi de cazare în regim all inclusive, două persoane vor plăti 892 de lei.

În preţ intră accesul gratuit la piscină, la plaja privată cu umbrele şi şezlonguri incluse, la sala de fitness, saună, loc de joacă pentru copii, dar şi muzică live şi program artistic.

Mai mult, în luna iunie, familiile care achiziţionează pachetul all inclusive au gratuitate pentru primul copil cu vârsta de până la 12 ani şi al doilea copil cu vârsta până la 7 ani la cazare şi servicii de masă.

La Eforie Nord, un hotel de trei stele, pentru aceeaşi perioadă, oferă la 235 de lei pe noapte cazare, mic dejun şi acces la aqua-park, în condiţiile în care tariful va creşte apoi la peste 400 de lei pentru aceleaşi servicii.

Sursa: Newsinn