Orașul din România considerat de britanici cea mai ieftină destinație pentru city break din lume

Un top publicat de un tabloid britanic arată că un oraș mare din România ar fi cea mai ieftină destinație din lume pentru city break.

„Dacă ești turist și vii să mănânci cu 30 de lei, nu ești turist. Dacă ești de aici, mănânci cu 30 de lei meniul zilei sau o shaorma”, a declarat un timișorean. „Dacă vrei să mănânci bine, scoți mai mult de 30 de lei din buzunar. Tocmai ce am lăsat 100 de lei la restaurant și am mâncat doar eu cu fiică-mea”, a declarat o timișoreancă, potrivit adevarul.ro.

Un turist venit din Sibiu la Timișoara a declarat că a găsit de mâncare cu 30 de lei în Complexul Studențesc. „Am găsit cu 33 de lei. Și berea e ieftină”, a declarat el.

„Cu 30 de lei mănânci mâncare de proastă calitate. Sau în 30 de lei nu intră și băutura, clar”, a declarat o tânără din Timișoara.

Președintele Asociației pentru Promovarea Timișoarei, Simion Giurcă, a declarat că dacă un turist nimerește o zonă din oraș în care să mănânce la preț mic va pleca cu gândul că Timișoara este, într-adevăr, un oraș ieftin.

Potrivit topului care desemnează Timișoara cea mai ieftină destinație pentru city break, o noapte de cazare în oraș costă 470 de lei, iar o halbă de bere 9 lei.

Sursa: Tabu.RO