Noi reguli pentru vacanțele în Grecia și Croația

noi_reguli_pentru_grecia_si_croatia
Noi reguli pentru Grecia si Croatia

Grecia a anunțat oficial redeschiderea plajelor împreună cu o serie nouă de reguli și așteaptă turiștii începând de săptămâna viitoare.

Noile reguli intră în vigoare de la data de 15 mai, însă vizitatorilor li se va permite să se bucure de vacanță așa cum s-au așteptat! 

Începând cu sâmbăta următoare, românii trebuie să se prezinte la granița Greciei cu un test PCR negativ sau dovada efectuării ambelor doze de vaccin.  https://realitateatravel.net/cele-mai-frumoase-sate-din-grecia/

grecia_si_cipru_deschid_plajele_pentru_turisti
Grecia și Cipru deschid plajele pentru turisti

Croația a adoptat și ea aceleași reguli, pentru a grăbi deschiderea sezonului estival. Guvernul de la Atena a început să relaxeze măsurile impuse în toamna anului trecut, începând cu redeschiderea magazinelor, însă nu se așteaptă la un val atât de mare de turiști până în iulie. 

Cetățenilor din țările Europene și din alte țări precum Regatul Unit sau Statele Unite ale Americii nu li se mai impune carantina. Turiștii care vin din aceste zone se pot bucura de faptul că nu mai trebuie să stea în carantină la intrarea pe teritoriu, atâta vreme cât sunt vaccinați sau testați. Articolul complet aici: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/noi-reguli-pentru-vacantele-in-grecia-si-croatia-se-redeschid-plajele_6098dbfa2a0f9164670f4142