Care este bugetul real de care ai nevoie pentru o vacanță reușită în Grecia 

Grecia este o atracție deosebită pentru români, și datorită ofertelor de cazare și a apropierii relativ mici de țara noastră – fiind accesibilă și cu mașina – cât și datorită plajelor și apelor sale cristaline.

Un aspect foarte important când vine vorba despre organizarea vacanței la greci este bugetul, astfel că românii întreabă adesea pe grupurile de pe rețelele sociale cu ce sumă ar trebui să pornească la drum ca să acopere toate cheltuielile necesare, cum ar fi mâncare, combustibil sau diferite activități.

Dan Adrian Drăgan, administratorul Forum Grecia, a scris o postare prin care a explicat care este cu adevărat bugetul ce urmează să fie cheltuit în Grecia/

”Fie că ești începător, fie că revii pe insulă după câțiva ani, e foarte greu să îți spună cineva bugetul de care ai nevoie pentru a petrece un concediu frumos. Sunt într-adevăr costuri fixe, precum vignetele, taxele de autostradă și ferry, însă costurile aferente cazării, mâncării și distracției sunt foarte diferite de la om la om.Poate vrem cazare de lux, pe plajă, și dăm 5.000 euro pe zece nopți. Poate găsim o cazare decentă și curată, și dăm 400 euro pe zece nopți.Poate unii dintre noi se satură cu o salată de 7-10 euro sau un gyros de 4-10 euro, iar alții vor să mănânce peștele ăla bun de 80 euro per kg sau sa se răsfețe cu un homar de 100 euro per kg.

Poate unii dintre noi bem doar apă plată cu 2 euro iar alții bem 5 beri de 4.5 euro fiecare.Poate la șezlong tragem 5 ore de un frappe de 4 euro sau poate ne luam vreo 2 sticle de vin cu 50 euro.Poate unii aleg să meargă cu vaporașul în excursie și văd insula de pe mare cu 30 euro sau poate alții vor să închirieze și să conducă singurei o bărcuță cu 130 euro.Poate că degeaba vrem să știm bugetul dinainte, când de fapt o să cheltuim în concediu fix bugetul pe care îl avem cu noi în buzunar”, este postarea publicată pe Facebook. 

Sursa: Tabu.RO