Maldive plănuiește să ofere vaccinuri anti Covid-19 turiștilor

maldive_ofera_vaccinuri_turistilor_poza_reprezentativa

Visezi să te vaccinezi împotriva coronavirusului și să ai în același timp și un view uimitor la plajă? Oficialii guvernamentali au anunțat că au planuri să ofere vaccinuri pentru coronavirus vizitatorilor internaționali ca stimulent pentru redeschiderea călătoriilor.

Ministrul turismului națiunii din Asia de Sud a declarat săptămâna aceasta pentru CNBC că o nouă campanie turistică, denumită „3V” (vizită, vaccin, vacanță) își propune să facă vaccinurile disponibile pentru turiști, după ce li se va oferi în primă fază tuturor rezidenților. 

„Ideea principală a deschiderii turismului este de a oferi un turism rezonabil sigur și cu un minim de inconveniente” a declarat ministrul turismului din Maldive într-un interviu. „Deci, odată ce țara va fi vaccinată, vom trece la turismul 3V”. 

https://realitateatravel.net/waldorf-astoria-maldives-ithaafushi-titlu/

Maldive face parte, de asemenea, și din programul mondial Covax al Organizației Mondiale a Sănătății, care își propune să ofere doze de vaccin națiunilor care nu își pot asigura propriile doze. Rămâne neclar însă dacă Maldive și-ar putea asigura propriile doze, iar distribuirea dozelor de vaccin către turiști înaintea persoanelor în vârstă și a lucrătorilor de la frontiere a țărilor mai sărace a fost contestată public de oficialii din domeniul sănătății, la nivel mondial. 

Află și tu data la care va începe acest proiect în linkul de mai jos: https://tabuhighlife.ro/articles/maldive-vaccinul-anti-covid-inclus-in-pachetul-de-vacanta_4038