Liber la vacanțe în Cipru

copra_liber_la_vacanta_poza_reprezentativa

Unul dintre motivele principale pentru a vizita Cipru este vremea incredibilă. Lunile de vară sunt calde și uscate și perfecte pentru a vă bucura de numeroasele plaje ale insulei. Chiar și iarna veți descoperi că vremea este caldă în comparație cu majoritatea părților din Europa. Pentru mulți oameni acest lucru face din Cipru destinația ideală de vacanță pe tot parcursul anului.

Cipru a anunțat că va renunța la carantină pentru turiștii din alte state ale Uniunii Europene, din spațiul Schengen, dar și din alte state precum SUA, Canada și Emiratele Arabe Unite. Măsura va intra în vigoare din data de 10 mai.

https://realitateatravel.net/top-10-destinatii-de-vacanta-deschise-turisti/

Guvernul cipriot a luat hotărârea de a nu mai impune carantina pentru vizitatori din cauza faptului că țara depinde în mare măsură de turism, fiind cel mai important sector economic.

Pentru a li se permite intrarea pe teritoriul țării, turiștii trebuie să fie vaccinați cu ambele doze de vaccin împotriva COVID-19 sau să poată prezenta un test negativ PCR efectuat în decurs a maxim 72 de ore. Declarația a fost făcută de către adjunctul ministrului cipriot pentru turism, Savvas Perdios. 

Vezi articolul complet aici: 

https://www.realitatea.net/stiri/actual/liber-la-vacante-in-cipru-fara-carantina-ce-conditii-trebuie-sa-respecte-turistii_6086c776ab1c7d047b776de3