Top 5 hoteluri Australia și Caraibe

top_5_hoteluri_caraibe_australia

Continuăm topul deschiderilor și renovărilor celor mai renumite hoteluri din lume cu ultimele inaugurări din Sydney și din insulele Caraibe.

https://realitateatravel.net/pasapoartele-digitale-pentru-vaccin-trebuie/  

1. Crown Sydney

Cum faci furori într-un oraș ale cărui plaje sunt deja invidiate de toată lumea? Cel mai recent hotel deschis în Sydney are o piscină infinită ce le oferă oaspeților ocazia să înoate printre zgârie-nori, cu cu vedere la cel mai nou cartier elegant din port.

Hotelul Crown Sydney are 890 metri și aduce un aer de opulență orașului portuar. Piesa de rezistență este piscina, dar hotelul are și cabane private, ritmuri relaxate și servicii fără cusur. Printre cele 14 restaurante și baruri se numără un restaurant Nobu, Omakase și Cirq Bar de pe terasa etajului 26. Camerele încep de la 514 USD pe noapte. 

https://www.crownsydney.com.au/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_content=crown_sydney&utm_campaign=gmb

2. Caerula Mar Club – Bahamas

Pe lângă cerul însorit și apele uimitor de albastre, Bahamas oferă și o izolare completă. Insula Andros din Caraibe găzduiește mai puțin de 2.000 de persoane, o benzinărie și hotelul de tip boutique Caerula Mar Club. Toate cele 18 camere ale sale și cele patru vile sunt decorate în stil contemporan caraibian, în culori neutre, cu materiale precum piatră și pai, emblematice pentru destinație. 

Pentru mic dejun vă puteți aștepta la oua benedict cu homar, pizza cu ciuperci sălbatice, brânză de capră și multe alte preparate făcute în cuptor de cărămidă. Activități precum snorkeling, scufundări în al treilea cel mai mare recif de corali din lume și naufragieri pe insulele misterioase din jur sunt la mare căutare de turiștii care stau la Caerula. Camera pornește de la 385 USD. 

https://www.caerulamar.com

3. Eclipse at Half Moon – Jamaica

Half Moon este o locație fondată în anii 1950 în Caraibe. Anunțul extinderii acestui resort a fost o veste mare pentru localnici. Cele 57 de camere și apartamente de la Eclipse sunt extraordinar de spațioase, cu estetică împrospătată, cu podele din lemn masiv și țesături cu imprimeuri tropicale. Restaurantul Delmare al hotelului are fructe de mare cu influențe italiene, cu vedere la ocean și o formație care încântă turiștii în fiecare seară. 

Hotelul oferă vizitatorilor săi un centru spa și o sală de fitness care are clase de yoga, pilates și meditație. Cea mai buna modalitate de a încheia o zi în Caraibe, plină de snorkeling sau plimbări în caiac, este cu un cocktail cu rom de la Lester’s Bar, numit după celebrul artist jamaican. O noapte de cazare costă 699 USD. 

https://www.halfmoon.com/rooms/eclipse

4. Hôtel Barrière Le Carl Gustaf — St. Bart’s

Fix înainte ca uraganul Irma să lovească în Caraibe, au început restaurările hotelului Le Carl Gustaf. Terenurile acoperite de palmieri au vedere la orașul principal Gustavia, renumit pentru clădirile sale cu acoperiș roșu. Toate cele 21 de camere ale hotelului sunt poziționate astfel încât să ofere priveliști tipice din Caraibe, fiecare având propria terasă pe care oaspeții o pot folosi pentru a mânca.

În complex vă puteți bucura de piscine private, masaje, yoga, fitness și fructe de mare în stil mediteranean de la restaurantul de pe plajă. Renumitul restaurant Shell Beach din Caraibe este, de asemenea, foarte aproape de resort. Camerele pornesc de la 1.090 USD pe seară. 

https://www.hotelsbarriere.com/en/saint-barth/le-carl-gustaf.html

5. Rosewood Little Dix Bay – Insulele Virgine Britanice

Acest loc emblematic a fost înființat în 1964 de conservatorul Laurence Rockefeller, pe 200 de hectare din Virgin Gorda. După ce uraganul Irma a lovit insula, Rosewood a intrat în renovări timp de patru ani.

Astfel, resortul și-a refăcut căsuțele din copaci, apartamentele cu piscină privată și vedere la golf, a creat trei restaurante diferite și a aprovizionat barul Rum Room cu peste 100 de selecții rare. Apoi a venit pandemia și proprietatea a amânat mult așteptata redeschidere până în luna decembrie. Little Dix Bay a perfecționat arta de a trăi pe insulă în așa fel încât oaspeții să revină. O cameră începe de la 850 USD pe noapte. 

https://www.rosewoodhotels.com/en/little-dix-bay-virgin-gorda