One & Only Portonovi

one_and_only_portonovi_poza_reprezentativa

Resortul de lux de pe coasta Mării Adriatice din Muntenegru își va deschide porțile pe 1 mai, fiind primul din lanțul hotelier One & Only în Europa.

https://realitateatravel.net/one-only-dubai-hotel-de-lux/

Proprietatea extrem de intimă se află în Portonovi, la intrarea în frumosul golf Boka, înconjurați de munți cu priveliște izbitoare și de Marea Adriatică. Prevăzut a fi atracția principală din Muntenegru, stațiunea de inspirație venețiană oferă experiențe minunate pentru toate categoriile de vârstă. 

Chiar dacă vreți să explorați pitorescul oraș al Europei, să descoperiți peșteri captivante cu barca sau pur și simplu să vă relaxați pe plaja privată cu nisip, orice activitate este o adevărată încântare. 

Fiecare aspect a fost tratat în detaliu, de la apartamentele si vilele luxoase, până la experiențele culinare celebre sau facilitățile de wellness de la Chenot Espace, pentru a oferi o experiență total relaxantă a Rivierei. 

Înconjurat de coloane falnice și acoperișuri diferite din teracotă, One & Only Portonovi oferă numeroase modalități pentru a încânta simțurile, prin intermediul restaurantelor, a cafenelelor și a cocktail bar-ului care servește preparate delicioase. 

Bucurați-vă de tapas și cocktailuri în stil asiatic la Tapasake Club, atracția principală din Muntenegru și sufletul stațiunii. Dacă doriți momente pline de răsfăț, alegeți să petreceți câteva ore la Chenot Espace Wellness Center, desfătându-vă mintea și corpul prin metodele profesionale. 

Oricare ar fi dorința voastră, veți găsi cu siguranță ceva de care să vă bucurați, indiferent că sunteți în vizită sau rezidenți permanenți ai zonei. 

Găsiți și alte detalii în articolul de mai jos: 

https://tabuhighlife.ro/articles/oneonly-portonovi-cea-mai-noua-statiune-de-lux-de-pe-coasta-adriaticii_4079