La Singapore se deschide Muzeul înghețatei

la_singapore_se_deschide_muzeul_de_inghetata

Poate ați auzit deja că faimosul Muzeu de înghețată își va aduce experiența muzeului interactiv, în Singapore.  Dar știți la ce să vă așteptați când atracția își va deschide porțile în august?

Pentru început, Muzeul înghețatei din Singapore va pune la dispoziție bilete de acces, care vor porni de la 38 USD de persoană. Rezervările în avans vor fi disponibile în cantități limitate online. https://tickets.museumoficecream.sg/product/listing

Așteptați-vă să pătrundeți pe un tărâm de poveste, într-o locație ce se va întinde pe 60.000 de metri pătrați, cu 14 instalații nemaivăzute, dedicate mult iubitului desert și bucuriei de a savura înghețată. 

Vizitatorii vor găsi la locație inclusiv un loc de joacă echipat complet inspirat de dragoni, care va reînvia amintiri din copilărie. Apoi, scufundați-vă într-o junglă roz și galbenă, care găzduiește peste 10.000 de banane. 

Tot aici va exista și cea mai mare piscină creată vreodată, pentru ca oaspeții să se relaxeze după plimbarea din expoziția capricioasă. Vizita va dura de la 60 până la 90 de minute, iar pe parcursul ei veți încerca pe puțin 5 arome diferite de înghețată. 

Citește articolul complet aici: https://tabuhighlife.ro/articles/un-muzeu-al-inghetatei-deschis-in-singapore_4016