Vacanță la preț redus. Numărul de rezervări pentru sezonul estival 2023 a crescut în stațiunea Mamaia

 

Turiștii români au început să prefere sistemul de rezervări early booking, pentru a beneficia de vacanțe la mare cu prețuri mai reduse. Astfel, numărul rezervărilor în stațiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023, a crescut în ultimele două luni.

”Am analizat vânzările și avem o creștere a numărului de rezervări în stațiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023, față de anii trecuți. Statistica este realizată pentru perioada 01.10.2022 – 10.01.2023. Comparativ cu anul 2022, creșterea este de 55%, iar față de 2021, de 22%”, a afirmat Ștefan Necula, directorul agenției Litoralulromanesc.ro.

Scăderea taxelor pentru parcare în stațiunea Mamaia, dar și investițiile realizate de hotelieri i-au determinat pe turiști să își facă rezervări în sistem early booking pentru sezonul estival 2023.

Ofertele pentru înscrieri timpurii în stațiunea Mamaia asigură reduceri substanțiale la prețul de cazare, iar turiștii încă își pot achiziționa pachete turistice cu un discount de până la 50%.

Organizația Patronală Mamaia Constanța propune organizarea mai multor evenimente în extrasezon, pentru atragerea mai multuor turiști în stațiunea Mamaia, cât și în orașul Constanța.

 

Sursa: Realitatea de Constanta