Acasă FOOD & DRINKS Unde mâncăm sushi în București

Unde mâncăm sushi în București

0
Unde mâncăm sushi în București

Pe cât de gustoase ar fi preparatele noastre tradiționale, tot mai interesantă este bucătăria exotică și experiențele culinare noi. Ești pasionat de bucătăria asiatică și ai vrea să știi unde se mănâncă sushi bun în București? 

Recomandarea noastră de astăzi este ZenSushi. Povestea celor de la ZenSushi a început cu puțin timp în urmă și se bazează pe pasiunea pentru mâncarea japoneză, pentru armonia gustului și pentru lucrurile făcute în mod corect. În centrul acestei povești sunt doi oameni – Iulian și Andrei, care au dorit să aducă adevăratul gust al meselor japoneze în România și să ridice standardele de calitate din această categorie. https://zensushibucuresti.ro/en/

De asemenea, au făcut aceste produse mult mai accesibile oamenilor, în raport de calitate-preț, fără a compromite calitatea ingredientelor. Primul lor contact cu acest tip de mâncare a avut loc la începutul anilor 2000, când amândoi lucrau la un restaurant cu specific japonez din București. Astfel, au acumulat cunoștințe și experiență, observând în același timp defectele, din culise, precum și din feedback-ul clienților.Așa au ajuns să își deschidă patru locații în diverse colțuri ale Bucureștiului, acoperind toate zonele principale de interes. https://realitateatravel.net/zuma/

Pandemia a condus la apariția unui nou concept, „sushi to go”, însă acesta promite să mențină calitatea excepțională a mâncării, cu tot ce este gătit pe loc. Când vine vorba de pregătirea produselor de calitate, nu se pune niciodată problema de comenzi rapide în prepararea rețetelor. Scopul lor principal este să dispună mereu de produse proaspete și de cea mai bună calitate. ZenSushi este primul restaurant care a introdus în România platourile și meniurile de sushi sau sashimi, oferind clienților săi posibilitatea de a încerca preparatele lor surprinzătoare în diverse combinații de gusturi și arome, pe care în prealabil nu v-ați fi gândit să le încercați.  

Locația promite să ofere o experiență japoneză cât mai autentică, fiind întotdeauna siguri de prospețimea și calitatea ingredientelor. Toate restaurantele sunt menite să ofere o atmosferă relaxantă și o aventură a gustului, permițând experienței Zen să vă pătrundă toate simțurile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.