Fiecare linie de croazieră va solicita vaccinul anti Covid-19 pasagerilor

fiecare_linie_de_croaziera_solicita_vaccin_turistilor_poza_reprezentativa

Liniile de croazieră primesc călători vaccinați și implementează protocoale specifice pentru o navigare sigură. 

Întrucât croazierele încep în sfârșit să lovească marea liber după un an dificil, plin de anulări și semne de întrebare, multe solicită dovada vaccinării împotriva COVID-19 la bord. 

Mai multe linii de croazieră, precum Celebrity Cruise și Norwegian Cruise Line, au planificat vara aceasta plimbări în Caraibe și Europa, profitând de lansarea vaccinului și oferind oaspeților liniște sufletească, pentru a se bucura cum trebuie de vacanță. https://cruisehub.ro/vase-croaziera/

Mișcarea este, de asemenea, în conformitate cu recomandarea Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, vaccinând atât pasagerii, cât și echipajul, înainte de urcarea la bord. 

Sondajele arată că persoanele care s-au vaccinat deja sunt mult mai interesate de achiziționarea unei croaziere, considerând această alegere ca fiind mai sigură decât alegerea unui sejur într-o stațiune. Aceștia sunt gata să călătorească în viitorul apropiat. 

Fiecare linie de croazieră are propriile sale reguli și măsuri de prevenție și vă recomandăm să vă documentați bine pe site-ul companiei înainte de achiziționarea oricărui pachet de călătorie. https://realitateatravel.net/reguli-calatorie-turisti-vaccinati/