The Sun Siyam Iru Fushi

maldives_sun_siyam_poza_reprezentativa

Dacă v-ați hotarât să mergeți pentru prima oară în Maldive, The Sun Siyam Iru Fushi va fi alegerea ideală. Acest resort de 5 stele va fi casa dumneavoastră pe toată perioada șederii voastre pe insulă, și vă garantează că nu veți duce lipsă de nimic. În Maldive zilele sunt lungi și pline de soare într-un cadru pe care nu îl veți uita niciodată. Având 15 baruri și restaurante și o mulțime de experiențe de oferit, la Sun Siyam Iru Fushi nu vor exista doua zile identice. https://www.sunsiyam.com/sun-siyam-iru-fushi/

Fie că alegi să te cazezi în vilele deasupra apei sau pe plajă, alegerea îți aparține. Fie că optați pentru vedere la răsărit sau la apus, toate vilele de la Sun Siyam Iru Fushi sunt spațioase și oferă orizonturi interminabile ale oceanului, cu promisiunea unei intimități totale. La exterior veți găsi paturi uriașe pe care puteți lenevi, leagăne pentru a vă bucura de briza mării și jacuzzi pentru clipe romantice alături de persoana iubită. 

Experiența Sun Siyam Iru Fushi va începe în același mod pentru toți oaspeții: după ce aterizați la Male veți fi conduși de către un reprezentant al resortului în terminalul hidroavionului, unde veți aștepta până la următoarea plecare. După un lung zbor veți fi răsfățați într-un lounge luxos cu băuturi răcoritoare, cafele și gustări. De asemenea există wifi și servicii de masaj, toate incluse în preț. 

Urmează zborul cu hidroavionul care are o durată de aproximativ 45 de minute. Recomandarea noastră este să vă așezați pe un loc lângă fereastră și să aveți telefonul pregătit pentru fotografii deoarece vor urma niște imagini uimitoare! 

La aterizarea pe insulă, oaspeții sunt întâmpinați regește: fiecare cuplu este preluat de către butlerul personal care le va sta la dispoziție pe toată perioada șederii lor cu informați utile. Majordomii fac prezentarea complexului și conduc oaspeții pe debarcaderul pitoresc care oferă o privire de ansamblu a insulei. 

Procesul de check-in nu are loc la recepție la Sun Siyam Iru Fushi, ci mai degrabă pe o terasă de pe plajă, unde vi se oferă o băutură de bun venit și un peisaj superb al apei azurii. 

Apoi oaspeții sunt conduși la vila lor cu un golf cart care oferă în același timp și un tur al insulei. Resortul The Sun Siyam Iru Fushi este mai mare și mai modern față de multe altele, fără supraaglomerare. Restaurantele și activitățile sunt împrăștiate în mai multe zone strategice, dar ușor accesibile. Recomandarea noastră este să explorați la pas insula pentru a nu rata nici un loc minunat al acesteia, însă pentru cei care sunt mai comozi sau neantrenați, golf cart-ul este o alternativă optimă. 

Pe timp de zi, oaspeții se împart fie pe plaja cu nisip, fie la cele doua zone cu piscină. Apusul este evenimentul principal și vă recomandați să îl priviți în timp ce savurați un cocktail la piscina cu reflecție, destinată exclusiv adulților. Formațiile de nori oferă culori spectaculoase ale cerului și chiar dacă începe o ploaie scurtă la final veți avea parte de un spectacol al curcubeului. 

La amurg, resortul The Sun Siyam Iru Fushi devine foarte romantic, iar oaspeții ies la cină îmbrăcați în ținute relaxate, cu haine vaporoase, așa că nu vă faceti griji, nu aveți unde purta tocuri. După cină, divertismentul are loc în lounge unde se cântă muzică live, dar nu vă așteptați la viața de noapte ca și un punct forte. Distracția constă în plimbările nocturne, poate cu un pahar de vin în mână, admirând cerul luminat, plin de stele căzătoare. 

Familiile care vin cu copiii vor fi fericite să existe că și celor mici li se va acorda o atenție deosebită, pe insulă existând atât un club pentru copii, cât și servicii de babysitting. 

https://realitateatravel.net/calatoreste-ca-un-italian-vacanta-in-italia/