Italia redeschide turismul din luna mai: liber la vacanțe!

italia_isi_deschide_sectorul_turismului_in_luna_mai

Premierul Mario Draghi a anunțat vestea că Italia redeschide turismul! Anunțul despre relaxarea măsurilor pentru turiști a fost făcut după întâlnirea cu Ministrul Turismului.

Vezi aici toate condițiile de intrare în Italia: https://realitateatravel.net/conditiile-de-intrare-in-italia-modificate/

Șeful guvernului așteaptă redeschiderea sectorului italian al turismului după jumătatea lunii mai, când se vor permite călătoriile între regiuni. Până la finalul lunii iunie, însă, se așteaptă și implementarea „pașapoartelor de vaccinare” în UE, care vor facilita călătoriile pe continent. 

italia redeschide turismul
Italia liber la vacante – Italia redeschide turismul

În așteptarea acestor pașapoarte, italienii au introdus propria versiune a certificatelor, ce le va permite cetățenilor să se deplaseze între regiuni, începând cu mijlocul lunii mai. Ministrul încurajează turiștii să înceapă să își rezerve deja vacanțe pentru această vară în Italia. 

Numărul vizitatorilor a scăzut cu până la 65% față de anii precedenți, iar pierderile din sectorul turismului și horeca au sărit de 120 de miliarde de euro.

Pentru articolul complet, click mai jos: https://www.realitatea.net/stiri/actual/italia-isi-deschide-sectorul-turismului-luna-acesta-tara-va-avea-propriul-certificat-de-vaccinare_609256c8a1d77d032a47e263