Taj Dubai, locul unde ospitalitatea întâlnește luxul suprem

Dubai_2021_Taj_Dubai
Dubai 2021 Taj Dubai

Refugiul luxului modern și campion al patrimoniului local, hotelul Taj Dubai poartă cu mândrie ambele titluri nobile. https://www.tajhotels.com/en-in/taj/taj-dubai/

Hotelul Taj Dubai este renumit ca fiind un carnaval de culoare, ieșind în evidență față de celelalte proprietăți obsedate de bejul specific zonei.

Locația se laudă cu restaurante variate, care sunt pline de personalitate și clienți mulțumiți. Chiar dacă este amplasat în cartierul de afaceri, hotelul este o adevărată oază relaxantă. 

Pozitionarea hotelului Taj Dubai
Pozitionarea hotelului Taj Dubai

Amplasarea este ultra centrală, la doar câțiva metri de Dubai Mall, Dubai Fountain și Burj Khalifa, care se vede foarte clar din Taj Dubai. Majoritatea atracțiilor și a activităților se află la doar 20 de minute de mers cu mașina, inclusiv Aeroportul Internațional Dubai, Kite Beach, restaurantele celebre și renumitul Dubai International Financial Center. 

Camerele, restaurantele și spațiile publice din acest zgârie-nor impunător sunt decorate cu peste 3.000 de sculpturi și opere de artă indiene. Holul găzduiește un clopot de cămilă și burqa antică, expuse printre artefactele arăbești din vitrină, împreună cu un stol de păsări din cristal care țin locul unui candelabru impresionant. Vizitatorii se minunează chiar de cum pășesc în holul hotelului, în timp ce personalul îi întâmpină cu rozarii din lemn pentru rugăciuni și cocktailuri tradiționale din apă de trandafiri. 

Receptia hotelului Taj Dubai
Receptia hotelului Taj Dubai

În afară de suita magnifică Maharaja, camerele de la Taj Dubai nu dispun de balcoane, însă priveliștea cu centrul orașului și decorul elegant cu accente indiene compensează absența acestora. Paturile au saltele Seaure Posturepedic sunt completate de o selecție variată de perne foarte confortabile. Băile îmbrăcate în marmură au chiuvetă dublă, duș și cadă separată și articole de toaletă Molton Brown. 

Exteriorul Hotelului Taj Dubai
Exteriorul Hotelului Taj Dubai

Pe lângă confortul cu care ne-au obișnuit locațiile de 5 stele, acest hotel oferă clienților săi gratuit truse de yoga și multe spații în care te poți refugia pentru meditații.

Dubai este recunoscut pentru clădirile sale impresionante, fiind gazda unora dintre hotelurile cu arhitectură cea mai neobișnuită din lume: https://realitateatravel.net/10-hoteluri-cu-arhitectura-neobisnuita-lume/