Grecia a intrat pe lista galbenă!

grecia_a_intrat_pe_lista_galbena_poza_reprezentativa

Veștile bune par să nu dureze prea mult, deoarece lista galbenă a fost actualizată. Situația nu este favorabilă pentru românii care s-au hotărât să își petreacă sărbătorile de Paști în Republica Elenă! Aceștia vor fi nevoiți să stea în carantină la întoarcerea în țară, dacă nu sunt vaccinați. 

Deși acum câteva zile grecii anunțau cu foarte mult optimism redeschiderea granițelor pentru turism, fiind nerăbdători să primească turiștii la timp pentru Paști, iată că lista galbenă a făcut ca lucrurile să ia o întorsătură nu tocmai bună.

https://realitateatravel.net/grecia-se-redeschide-turistilor/

Ministrul Afacerilor Externe a anunțat că autoritățile din Grecia au revizuit condițiile de intrare în țară, din cauza numărului crescut de cazuri confirmate pozitive în toată Europa. Regulile noi au intrat în vigoare din data de 19 aprilie și sunt valabile inclusiv până la data de 26 aprilie 2021, pentru toate categoriile de deplasări, inclusiv cele în scop turistic. 

Află care sunt noile reguli pentru intrarea pe teritoriul grec și ce trebuie să faci la revenirea în România din articolul de mai jos: 

https://www.realitatea.net/stiri/actual/grecia-ar-putea-intra-pe-lista-galbena-romanii-care-vor-petrece-pastele-in-republica-elena-vor-sta-in-carantina-la-intoarcerea-in-tara_60817e20909ccc59a81bc432