Programul de loialitate care va compensa emisiile de carbon

programul_de_loialitate_poza_reprezentativa

MISSION by SH este un program de recompense bazat pe faptul că li se oferă oaspeților oportunitatea să compenseze impactul climatic al șederii lor prin donarea recompensei primite în programul de fidelitate către proiectele de compensare a carbonului.

Proprietățile din lanțul hotelier SH Hotels & Resorts au fost neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2018 și ies în evidență prin mișcările către schimbare și durabilitate, nu doar pentru că oferă o experiență hotelieră de lux.  

Lansarea programului de loialitate în care oaspeții se pot implica într-o cauză nobilă este un exemplu al angajamentului lor pentru mediul înconjurător. Președintele SH Hotels & Resorts a declarat că acest lucru este personal pentru ei. Se dorește concurența intenționată, nu pe puncte. 

În calitate de membri, oaspeții pot alege să-și doneze restituirea recompenselor, investind direct într-un viitor climatic pozitiv prin finanțarea proiectelor de compensare a carbonului, inclusiv conservarea pădurilor și a râurilor, a proiectelor eoliene și a agroforesteriei durabile. 

Un astfel de proiect de compensare a carbonului implică și conservarea silviculturii în Carolina de Nord. Proiectul salvează două păduri de defrișări. Cu ajutorul contribuțiilor oaspeților, copacii și solul pot continua să absoarbă carbonul din atmosferă. 

https://realitateatravel.net/ciresii-japonezi-vor-inflori-mai-repede-2021/

De asemenea, oaspeții pot primi recompense exclusive, inclusiv upgrade-uri gratuite, acces la oferte privilegiate, pachete personalizate de wellness și multe altele. Recompensele Give Back pot include experiențe SH în timpul sejurului, cum ar fi sesiuni de spa sau o sesiune de antrenament cu instructor personal. 

Citește articolul complet aici: 

https://tabuhighlife.ro/articles/4059