Flowers Market Holland – cel mai mare depozit de flori din Capitală a împlinit 10 ani VIDEO

Cel mai mare depozit de flori din Capitală a împlinit 10 ani de când funcționează pe piața din România. O afacere de succes care s-a bucurat de parteneriate cu afaceriști din alte țări încă de la început. Brandul 100% românesc s-a remarcat pe piața de la noi cu servicii exclusiviste și a rămas în topul afacerilor de succes. În fiecare zi, clienții au parte de produse proaspete, iar depozitul este aprovizionat cu milioane de flori. 

În cei 10 ani, firma românească a reușit să colaboreze cu peste 2.000 de producători de top din Europa. Clienții au parte de sortimente exclusiviste, plante de calitate superioară și chiar de flori exotice de pe alte continente.

Cu o experiență de aproape 4 decenii în domeniu, Rudy a venit tocmai din Olanda și a rămas complet surprins de pasiunea românilor pentru flori.

Brandul 100% românesc de flori are și propriul imn.

În cei 10 ani, firma românească de flori a ajuns să devină un adevărat retailer. Organizatorii de evenimente sunt cei mai obișnuiți clienți pentru că oferă servicii și produse de calitate.

De la cei mai rafinați trandafiri până la cele mai rare plante decorative, compania oferă o largă diversitate cu sute de sortimente de flori.