Călătorim fără griji în Bahamas

calatorim_fara_griji_in_bahamas_poza_reprezentativa

Deoarece industria turismului începe să prindă viață, oamenii se gândesc tot mai mult la vacanță. Majoritatea tind să opteze pentru vacanțe lungi, pe plaje exotice, cât mai departe de Europa. 

Restricțiile încep să se diminueze, iar dacă ești vaccinat cu ambele doze te poți considera „asigurat de plecare”. Cele mai multe destinații au reguli asemănătoare: solicită turiștilor să prezinte la intrarea în țară un test Covid PCR negativ făcut în urmă cu maxim 72 de ore sau adeverința cu vaccinul complet.  https://realitateatravel.net/pasapoartele-digitale-pentru-vaccin-tot-ce-trebuie-sa-stii/

Cu toate astea, un resort de pe o insulă a decis să adopte niște măsuri diferite, mai amuzante. Resortul Baha Mar din Bahamas, format din trei hoteluri celebre : Rosewood, SLS și Grand Hyatt. Aceștia au decis ca, pe lângă testul PCR negativ pe care trebuie să-l prezinte turiștii, împreună cu asigurarea și viza de sănătate impuse de guvernul din Bahamas, aceștia să fie testați suplimentar cu un test rapid antigen. 

Surpiză! Dacă te gândeai că scapi doar cu un test făcut cu 3 zile înainte de plecare, te-ai înșelat. Aceștia vor să se asigure că vizitatorii lor sunt 100% apți să stea la soare!  

https://tabuhighlife.ro/articles/calatorim-fara-griji-in-bahamas_3970