Top 7 cele mai bune hoteluri din Madrid

cele_mai_bune_hoteluri_din_madrid_poza_reprezentativa

Capitala Spaniei este binecuvântată cu o scenă hotelieră plină de viață și variată. Indiferent de buget, cele mai bune hoteluri din Madrid sunt definite prin măreție, indiferent dacă sunt situate într-un conac din secolul al XVIII-lea, cu un restaurant cu două stele Michelin, sau doar cu mare farmec și integrate direct într-un cartier local. Interesant este și faptul că mai multe lanțuri hoteliere internaționale deschid hoteluri în oraș. Găsiți mai jos lista cu cele mai bune hoteluri din Madrid.

The Westin Palace

Westin Palace ocupă un bloc întreg, vizavi de Plaza de Neptuno, indicând o importanță majoră pe scena hotelieră din Madrid. De fapt, este printre cele mai faimoase din oraș, având vizitatori de toate tipurile, inclusiv Bill Clinton, Salvador Dalí și Christina Aguilera. Holul regal și cupola de vitralii din salon consolidează stilul cu mult înainte de a ajunge pe holurile și camerele de oaspeți elegante. De asemenea, puteți savura băuturi la Barul Museo din 1912, care i-au făcut renumiți pe Salvador Dalí și Ernest Hemingway. 

Dacă te-am făcut curios, află de pe site-ul hotelului toate detaliile: https://www.marriott.com/hotels/travel/madwi-the-westin-palace-madrid/

The Principal Madrid

La The Principal, coridoarele elegante conduc spre camere la fel de elegante, cu palete de culori modeste și mobilier elegant. Camerele Executive privesc spre curtea interioară, iar prețioasele camere Premium privesc faimoasa stradă din față. Camerele Deluxe și Superior – ambele având vedere la clădirea Metropolis – sunt cele mai căutate opțiuni de cazare. La fel ca suitele, acestea includ și acces gratuit la saună. Băile din marmură neagră sunt spațioase, au capetele de duș ca de ploaie și articole de toaletă Finca Gayeta din Mallorca. The Principal este foarte elegant, cu o locație top și vederi de neegalat.

Vezi toate ofertele actualizate pe site-ul hotelului: https://www.theprincipalmadridhotel.com/en/

Gran Hotel Ingles

Deși cu greu vă puteți da seama astăzi, Gran Hotel Inglés este cel mai vechi hotel din oraș. Când s-a deschis, de fapt, un ziar local a lăudat simpla existență a unui „lift, baie la fiecare etaj, iluminat, încălzire cu abur și toate progresele care fac viața mai confortabilă”. De-a lungul anilor, Gran Hotel Ingles a atras scriitori și politicieni. Renovată, complet modernă și până la 48 de camere din cele 72 originale, proprietatea este membră în The Leading Hotels of the World: https://www.granhotelingles.com/

Hotel Wellington

Regal și de modă veche, Wellington este genul de hotel care va atrage tradiționaliștii. Pe măsură ce intri, nu poți să nu cobori tonul vocii și să îți îndrepți postura.

În timp ce alte locații au țesut câteva repere moderne în repertoriul lor, acest loc este mândru să se agațe de moștenirea sa istorică. De-a lungul a aproape trei sferturi de secol, Wellington și-a menținut statutul și i-a impresionat pe Ernest Hemingway, Gene Kelly, Matt Damon, fostul președinte francez Nicolas Sarkozy și familia regală spaniolă. Vino să fii răsfățat în mod tradițional. Este un loc care oferă servicii excepționale de la început până la sfârșit: https://www.hotel-wellington.com/en/index.html

Hotel Santo Mauro, Autograph Collection

Fațada impunătoare a Hotelului Santo Mauro te face să întorci capul încă o dată, iar interioarele sunt uimitoare. Nu poți să nu te uiți la tavanele înalte și să scanezi Chinese Lounge-ul, încercând să te decizi asupra antichității tale preferate.

Această (fostă) casă din secolul al XIX-lea a aparținut ducelui de Santo Mauro și este împărțită în trei secțiuni. Fiecare dintre cele trei clădiri arată ca fiind dintr-un basm. Dacă ți-ai dorit vreodată să trăiești ca un aristocrat, și să câștigi și puncte Marriott Bonvoy în timp ce o faci, aceasta este șansa ta: https://autograph-hotels.marriott.com/hotel/hotel-santo-mauro/

Gran Melia Palacio de los Duques

Dacă ajungeți la Gran Meliá Palacio de los Duques după apusul soarelui, veți fi întâmpinați cu o strălucire spectaculoasă pe fațada clădirii – este o primire cu adevărat regală.

Aproape de Palatul Regal și Opera, acest hotel de lux, care are rădăcini din secolul al XIX-lea, își cunoaște cu siguranță valoarea. Camerele au draperii impunătoare, imprimeuri supradimensionate Velázquez și cuverturi de vis (completate cu o selecție variată de perne).

Rezervă o cameră Red Level pentru acces la un lounge privat cu gustări, un bar deschis, un mic dejun tip bufet și check-out târziu: https://www.grandluxuryhotels.com/hotel/gran-melia-palacio-de-los-duques

Hotel Unico Madrid

Ramon Freixa Madrid, unul dintre cele mai renumite restaurante cu stele Michelin ale orașului, aduce într-adevăr mulțimi de vizitatori, dar Hotelul Único Madrid își are cu siguranță meritele sale, cu spații publice pline de culoare (inclusiv o sculptură magnifică a unui ruj roșu atârnată de tavan) .

Dincolo de asta, acest hotel elegant din Salamanca oferă tot ceea ce face acest cartier să prindă viață: modă, eleganță și design rezidențial. Camerele au fost concepute în mod clar pentru vizite internaționale – vei observa diferite tipuri de prize de curent. Salamanca este unul dintre cele mai la modă cartiere ale orașului, iar Hotelul Único nu ar fi putut fi amplasat mai bine în nicio altă zonă a orașului.

Vezi aici mai multe detalii despre camerele disponibile și pachetele valabile: https://www.unicohotelmadrid.com/en/