Acasă DESTINAȚIA ANULUI Condițiile de intrare în Italia modificate

Condițiile de intrare în Italia modificate

0
Condițiile de intrare în Italia modificate

Deoarece în acest weekend este Paștele catolicilor, autoritățile italiene au revizuit condițiile de intrare în Republica Italiană. Noile măsuri au intrat în vigoare la data de 31 martie 2021 și sunt valabile până la data de 6 aprilie 2021. 

Persoanele care au tranzitat țările incluse pe lista C din Anexa 20 a Decretului Președintelui Consiliului de Miniștri, inclusiv România, în ultimele 14 zile anterioare sosirii în Italia, trebuie să se supună următoarelor reguli: 

  • Să prezinte la intrarea pe teritoriu un test PCR sau ANTIGEN, efectuat cu maxim 48 de ore înaintea sosirii, de preferat tradus în italiană sau engleză. 
  • Să se autoizoleze pe o perioadă de cinci zile. 
  • Să efectueze un nou test, de tip tampon, după cele cinci zile de autoizolare.

MAE ne informează, totuși, că anumite categorii de persoane sunt exceptate de la reguli, atâta vreme cât nu prezintă simptome de infectare cu noul virus. https://realitateatravel.net/muzeele-vaticanului-redeschise-fara-multimi/

Află care sunt categoriile exceptate și citește documentul oficial în linkul de mai jos : https://www.realitatea.net/stiri/actual/conditiilor-de-intrare-pe-teritoriul-italiei-modificate-ce-trebuie-sa-stie-romanii-anunt-de-ultim-moment_6065ec7c6000a3199b24c692

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.