Primul resort de lux care se deschide pe o insulă secretă din Grecia

primul_resort_de_lux_care_se_deschide_pe_o_insula_secreta_din_grecia_poza_reprezentativa

Antiparos se află la doar șapte minute de mers cu feribotul de insula Paros, însă, această insulă intimă din sudul Mării Egee a reușit să rămână în afara radarului turismului de masă. Însă, un resort de lux va fi inaugurat aici cât de curând.

Este, în schimb, o insulă liniștită cu vile ascunse, plaje cu nisip, golfuri retrase, foarte puține hoteluri, dar câteva restaurante foarte bune, inclusiv clasicul restaurant de pe malul mării Captain Pipinos Seafood Taverna, care are caracatiță pe sfoară deasupra mării și fotografiile unor locali obișnuiți pe pereți, cum ar fi proprietarul casei, Tom Hanks. 

Cu toate acestea, energia insulei ar putea fi zdruncinată atunci când „The Rooster”, primul resort cu spa de pe Antiparos, își va deschide porțile pe 1 iunie, la două săptămâni după ce țara se redeschide călătorilor vaccinați și celor cu teste COVID-19 negative. 

https://theroosterantiparos.reserve-online.net/about

Resortul a luat naștere datorită pasiunii atenianei Athanasia Comninos, membru al consiliului de administrație al companiei de transport maritim a familiei sale, care a petrecut verile explorând insulele vecine în timp ce se afla la casa de vacanță a familiei din Naxos. 

Cele 17 camere ale acestui resort de lux se află în case separate, de diferite dimensiuni, toate având grădini înconjurătoare, piscine individuale și terase cu vedere la grădină sau la mare. Interioarele create de arhitecții VOIS din Atena reflectă peisajul înconjurător prin alegerea mobilierului în linii simple, curate, tonuri subtile de pământ și materiale naturale precum lemnul, marmura, bumbacul și piatra. Camerele variază de la 807 metri pătrați până la vila privată cu trei dormitoare de 1.291 de metri pătrați, aflată la nici un km față de clădirea principală.

Pentru meniul restaurantului, un amestec de rețete grecești clasice și preparate internaționale, se vor folosi fructe și legume de sezon, de casă, de la plantațiile resortului. Peștele proaspăt va fi adus zilnic de pescarii locali și celelalte produse, cum ar fi ouăle și brânzeturile, vor fi furnizate de furnizorii locali. Oaspeții care doresc să ducă rețetele grecești de la The Rooster acasă pot lua lecții de gătit în aer liber de la un bucătar local. De asemenea, tot în aer liber există o curte retrasă, zidită, numită Grădina secretă, pentru cei care își doresc o cină în privat.

Centrul wellness de la acest resort de lux se află în centrul activităților resortului, oferind terapii tradiționale, adesea antice, concepute în așa fel încât să fie luate în considerare cerințele pentru respectare a măsurilor COVID. Asta înseamnă, până acum, că tratamentul facial nu va apărea probabil în oferta inițială, dar se vor găsi tratamente corporale și ritualuri externe, cum ar fi ceremonia greacă a focului și vindecarea prin sunetul sacrului gong estic. Spa-ul în sine va fi mic, doar două camere iar tratamentele pot fi efectuate și în camerele oaspeților. https://realitateatravel.net/top-10-destinatii-de-vacanta-deschise-turistilor-vaccinati-in-vara-anului-2021/