Sezonul estival se deschide la Eforie Aqua Park. Aventură și distracție la cote maxime

Cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului se redeschide începând cu data de 11 iunie. Eforie Aqua Park se pregătește intens pentru o vară plină de distracție și bălăceală. Atât copiilor, cât și adulților le sunt puse la dispoziție numeroase activități pentru a petrece o zi memorabilă la parcul acvatic, precum circuite pe șapte tobogane, un super jacuzzi, piscină și scenă pentru copii, ședințe de masaj, concursuri pe tobogane gonflabile, programe de animație, petreceri cu spumă, animație cu personaje, petreceri interactive cu magicianul Ciprian și multe alte surprize. De asemenea, turiștii vor avea ocazia să se distreze alături de Starlin Belen la orele de Aqua Zumba. 

La fel ca în fiecare an, Eforie Aqua Park le oferă turiștilor noi atracții. Vara aceasta, vizitatorii parcului vor avea parte de show-uri marca Wilmark ce vor aduce în parc atmosfera carnavalului de la Rio. În plus, pentru copii vor fi amenajate două zone de distracție, una cu pistă de mașinuțe, iar cea de-a doua cu jocuri Kiddy Rides.  

În fiecare an, mii de turiști calcă pragul parcului acvatic din Eforie Nord spunând că încă de la prima oră și până la închidere găsesc ceva atractiv de făcut, iar copiii pleacă fericiți după o zi de distracție în apă. 

 

Investiții de peste 130.000 euro

Weekendul acesta se anunță temperaturi de peste 25 de grade, așa că sunteți așteptați la Eforie Aqua Park pentru a face valuri la prima bălăceală din acest sezon estival. Eforie Aqua Park este, dotat cu șapte tobogane, de diferite viteze, care le oferă turiștilor experiențe unice. Anul acesta, parcul acvatic a fost modernizat cu o investiție de peste 130.000 de euro. La fel de multă atenție este acordată și siguranței în cadrul parcului acvatic. Piscinele sunt în permanență supravegheate de mai mulți salvamari, iar un punct de prim ajutor este deschis pe toată durata programului de funcționare al parcului. 

 

Atracția litoralului românesc 

De mai bine de opt ani, parcul acvatic atrage anual un număr semnificativ de turiști în stațiunea Eforie Nord. Autoritățile locale spun că Eforie Nord este o stațiune de top, în care familiile cu copii preferă să își petreacă vacanța. Potrivit statisticilor, părinții care își aduc copiii la Eforie Aqua Park sunt încântați de diversitatea programului artistic, de toboganele de mare viteză și de locurile de joacă special amenajate pentru cei mici, atât la umbră, cât și la soare.

 

Sursa: Realitatea de Constanta