Vacanțe de vară Aventurescu

Ai vrea să călătorești vara asta și nu știi încă unde? Vrei o vacanță într-un loc pe care nu l-ai mai vizitat niciodată? Inspirația acestei săptămâni vine de la Aventurescu, cu un top 3 pachete de nerefuzat! 

Lansat în iulie 2015, site-ul a ajuns foarte cunoscut pentru vacanțele pe cont propriu, deoarece pune la dispoziție numeroase oferte și articole pentru organizarea unei vacanțe perfecte. Aventurescu.ro nu este o agenție de turism, prin urmare nu vă gândiți că se va ocupa în locul vostru de rezervări, însă au nenumărate ponturi și informațiile de care veți avea nevoie astfel încât să vă organizați vacanța de neuitat. 

Echipa Aventurescu este formată dintr-un cuplu autohton de full-time travelers, pasionat de călătorii și găsirea de oferte uimitoare. Si de unde sa ne inspiram daca nu de la cei mai experimentati? https://realitateatravel.net/vacanta-in-sicilia-cu-doar-150-de-euro-vara/

Vara se apropie cu pași repezi, așa că nu este niciodată prea devreme pentru a vă ocupa de planurile de vacanță. Iată mai jos câteva oferte interesante, găsite chiar la ei pe site: 

1. Cipru

Te-ai gândit să vizitezi o locație noua, însă majoritatea depășesc bugetul sau sunt prea îndepărtate? Iată o propunere care merită luată în considerare atât vara, cât și iarna, fiind la doar doua ore de zburat cu avionul, iar temperaturile sunt plăcute chiar și în luna decembrie. 

2. Sicilia

 Sicilia merită vizitată și nu doar o data! Este una dintre cele mai captivante destinații din Mediterană, numită adesea „bijuteria” Italiei. Sicilia este locul unde predomină legendele despre mafie și adăpostește și cel mai mare vulcan din Europa, Etna. 

https://aventurescu.ro/vacanta-de-vara-in-sicilia-162-euro-zbor-si-cazare-7-nopti/

3. Santorini

Profită de ocazie și organizează-ti vacanța de vis într-una din cele mai exclusiviste insule grecești, Santorini. Fie că pleci împreună cu familia, sau într-o escapadă romantică, Grecia oferă calitate la prețuri mici, fiind în top la preferințele estivale ale românilor. 

https://aventurescu.ro/santorini-in-iulie-225-euro-zbor-si-cazare-7-nopti/