NOBU

nobu_sushi_poza_reprezentativa

Nobu este cel mai recunoscut restaurant japonez din lume și este cunoscut pentru bucătăria japoneză inovatoare în stil nou. Stimatul bucătar Nobu Matsuhisa aduce fuziunea sa reputațională a bucătăriei tradiționale japoneze cu aromele sud-americane pentru a crea experiența culinară unică, care este Nobu. https://noburestaurants.com

Nobuyuki Matsuhisa este bucătarul aclamat și extrem de influent al restaurantelor Nobu și Matsuhisa. Nobu își urmărea ambiția profesională până în ziua în care fratele său mai mare l-a dus pentru prima dată la un restaurant cu sushi. Știa că este făcut pentru o carieră în bucătărie.

După ce și-a finalizat studiile, Nobu a petrecut șapte ani lucrând într-un restaurant de sushi din Tokyo, înainte de a accepta oferta de a deschide un restaurant în Lima. Țesând influențe peruviene în felurile sale de mâncare, aceasta a fost creația stilului său prin care se remarcă chiar și în prezent.

Un deceniu mai târziu, Nobu a deschis Matsuhisa în L.A. Aici a început relația sa lungă de prietenie și afaceri cu Robert De Niro. La îndemnul lui De Niro, au deschis Nobu în New York în 1994 – și a fost un succes instantaneu.

Chef Pingping Poh și-a început cariera în domeniu ca ucenic la un faimos restaurant din cadrul unui hotel în 2009 și acum conduce bucătăria ca Chef de Cuisine. Ea a manifestat întotdeauna o pasiune pentru inovarea profilelor de arome unice pentru clienții săi. 

Crescând în Malaezia, Pingping a fost cufundată de mică în cultură, gătind recipiente tradiționale, care au jucat, fără îndoială, un rol important în afinitatea ei pentru bucătăria asiatică.

Pingping aduce o energie proaspătă și vibrantă în bucătăria Nobu și se bucură de creativitate, dezvoltând mâncăruri inovatoare în stil fusion cu echipa sa.Când gătește specialitatea sa, WA Rock Lobster, Chef Pingping adoră să folosească fiecare parte, prezentându-și versatilitatea în stilul și aroma de gătit.

Chef Pingping călește puțin homarul în unt, apoi îl lasă la afumat, infuzând carnea și sporindu-i aroma naturală. Ea folosește miso pentru a-i da o aromă sărată de umami și ananas, jucându-se cu partea sa dulce. Apoi servește clienților faimosul homar în crustă de ierburi, coapte în cuptorul pe lemne, la perfecțiune.

Nobu Sydney

Nu veți putea da greș aici – primești exact pentru ce plătești, mâncare excelentă și servicii excelente. Toate cele 30 de restaurante seamănă între ele, designul interior fiind de tip fusion, mese rotunde, stil japonez. Începând cu anul 2014, acel restaurant inițial a fost cu siguranță transformat într-un grup de restaurante de succes. 

Este ușor de spus că Nobu a beneficiat de creșterea popularității sushi-ului, dar sunt sigură că nu este atât de simplu; Nobu a introdus o nouă generație de mâncăruri în sushi, oferind în același timp mai multe opțiuni standard de meniu high-end decât cele cu care au fost obișnuiți. https://realitateatravel.net/zuma/