Litoralul pentru toți își așteaptă turiștii. Prețurile la cazare pornesc de la 52 lei

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea unei noi ediții a Programului social “Litoralul pentru toți”, în perioada 22 mai – 18 iunie, cu prețuri ce pornesc de la 52 lei.

Turiștii se pot caza în hotelurile din stațiuni cu tarife ce pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană, prețurile fiind cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.

S-au înscris în program până pe 19 mai, 25 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziția turiștilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte, iar până la începerea programului așteaptă să se înscrie aproximativ 50 de hoteluri care vor pune la dispoziția turiștilor, un număr de aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

“Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, dar turiștii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program.”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Potrivit tarifelor de pe site-urile operatorilor de turism, până pe data de 18 iunie, românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus. În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 101 lei/noapte/personă în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în stațiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

 Detaliile privind hotelurile incluse în programul “Litoralul pentru Toți” vor fi disponibile pe site-ul www.fptr.ro incepand cu data de 19 mai 2023.

 

Sursa: Realitatea de Constanta