City break la Constanţa: turism şi distracţie în extrasezon. De la cât pornesc prețurile

 

 

Patronatul RESTO Constanţa şi Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România lansează un program conceput special pentru extrasezon „Weekend la Constanţa/City break la Constanţa”, pachetele urmând să fie disponibile  în agenţiile de turism din toată ţara.

Programul va include hoteluri, restaurante si atracții din Constanta si Mamaia si va fi disponibil in agenții de turism incepand de peste câteva săptămâni – pentru orice perioada de minim 2 nopți din intervalul 15 Septembrie 2023 – 15 Iunie 2024

Pachetele de Weekend la Constanta vor fi disponibile prin agențiile de turism si vor cuprinde minim 2 nopți de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, impreuna cu voucher de reducere de 10% la nota de plata in restaurantele ce vor intra in program, dar si impreuna cu transport gratuit către muzee, atracții, Acvariu sau Delfinariu, croaziere pe mare , sau unele reduceri la acestea.

Turistii care aleg City Break la Constanta vor avea reduceri atractive la excursii si tururi locale de degustări de vinuri la Crame Dobrogene, sau Tur de Litoral cu turul cetăților antice din Dobrogea sau Croaziera de o zi în Delta Dunării.

„Prețul ar putea porni de undeva de la 250-300  de lei de persoană pentru două nopți de cazare, cu toate beneficiile și discounturile mentionate.Condiția? Sa dovediti ca sunteți Turist Constanta, prin voucherul de la Agentia de turism prin care a fost achiziționat pachetul, a declarat Corina Martin, secretar general FPIOR şi preşedinte de onoare RESTO

Sursa: Realitatea Travel