Dubai va avea cel mai mare leagăn

cel_mai_mare_leagan_in_dubai_poza_reprezentativa

Parcul cu tematică Bollywood din Dubai s-a folosit de lockdown-ul impus de Covid-19 pentru a actualiza și instala nouă atracții noi. 

Adepții senzațiilor tari în parcuri tematice pot urca acum pe noi culmi în cel mai înalt leagăn din lume, care și-a făcut debutul în Bollywood Parks Dubai la începutul acestui an. Bollywood SkyFlyer s-a deschis pe 21 ianuarie, are o înălțime de 140 de metri în aer și a doborât recordul anterior obținut de Orlando Starflyer, care are 137 metri.  https://www.bollywoodparksdubai.com

Cursa palpitantă oferă atât experiențele de alunecare și balansare, cât și senzațiile de ridicare, cădere și rotire la viteze diferite, descrie site-ul parcului de distracții. Leagănul are 12 seturi de scaune duble care se deplasează în jurul unui turn, astfel încât oaspeții să se bucure de vederi extinse ale parcului în timp ce sunt în mișcare. „Este o atracție unică, care face apel atât la tineri, cât și la bătrâni, aventuroși și nu foarte aventuroși”, se arată în descrierea călătoriei. https://realitateatravel.net/egipt-va-avea-propria-sa-roata-gigant-ce-promite-vederi-asupra-piramidelor/

Construcția a durat 600 de zile și alte 120 de zile pentru instalare folosind 421 de tone de oțel, a declarat pentru CNN directorul general al parcului, Milton D’Souza.

Pandemia de COVID-19 a oprit operațiunile luni întregi de zile, dar parcul a decis să folosească acele perioade de nefuncționare pentru a „reorganiza” și a adăuga noi atracții. „Am folosit timpul pentru a crea și pentru a construi o zonă nou-nouță în parc pe care o numim Zona Mela, care găzduiește majoritatea celor nouă atracții noi de la Bollywood Parks Dubai”, a spus D’Souza pentru CNN.