One & Only Dubai

One & Only este o oază senină, acoperită de palmieri, ferită de agitația din Dubai.

    One & Only Dubai The Palm este printre cele mai noi și intime resorturi de lux cu plajă privată. Amplasat pe o peninsulă retrasă din Palm Jumeirah, resortul oferă cel mai înalt grad de confidențialitate și din acest motiv este preferat de celebrități și persoane publice, care își doresc niște momente de relaxare într-un cadru exclusivist, fiind totodată la câteva minute distanță de energia debordantă a Dubaiului. https://www.oneandonlyresorts.com/the-palm

Combinând arhitectura maur-andaluză cu interioarele contemporane șic, camerele elegante sunt izolate într-un mediu rezidențial de 64 de camere, 27 de apartamente și 4 vile private pe malul mării. 

     Oaspeții se pot răsfăța la unul dintre cele trei restaurante cu adevărat deosebite, pot alege să se bucure de o zi sub soare la piscina generoasă exterioară sau pe plaja atent îngrijită, sau pot opta pentru o experiență de tratament personalizată la spa-ul Guinot al hotelului, care, de asemenea, are unul dintre cei mai buni hair styliști din Dubai. Este disponibil un transfer rapid cu taxiul pe apă, oferind acces ușor la o mare varietate de atracții comerciale și de agrement. 

Minunatul resort retras oferă un cadru superb de pe plajă, cu vedere panoramică asupra orizontului Dubaiului.

De asemenea, bucătăria cu stea Michelin a hotelului include trei restaurante foarte elegante și diversificate: Zest, Stay și renumitul 101. Din momentul în care intri în hotel te vei simți ca și când tocmai ai pășit într-o oază luxoasă de liniște. Dacă iubești Dubaiul, dar vrei să scapi de toată agitația sa, aici vei avea parte de escapada perfectă. 

It is all about the details!

Camerele sunt superb amenajate și emană liniștea ce predomină în tot resortul. Nu vei auzi nici cel mai mic zgomot din afara camerei tale, fie zi sau noapte. Wi-fi-ul este gratuit și foarte rapid, deci nu vă faceți probleme, veți putea posta minunatele fotografii din vacanță. Room service-ul include fine dining și este la fel de scump ca și toate restaurantele de top din Dubai. Baia este extrem de spațioasă, aproape la fel de mare cât dormitorul în sine. Ca orice hotel care se respectă, produsele din baie erau top quality, mai exact Aqua di Parma. Și nu, chiar nu s-au zgârcit…produsele erau full size, nu travel size. 

https://realitateatravel.net/cel-mai-mare-leagan-din-lume-apare-in-dubai/

Atracția principală au fost cu siguranță iepurașii din complex, care se plimbau de zor pe plajă încântând oaspeții de toate vârstele.