Ryanair lansează aplicația „Covid-19 Certificate Wallet”

ryanair_lanseaza_aplicatia_covid_poza_reprezentativa

Pentru a ajuta la combaterea pandemiei, sau cel puțin la încetinirea răspândirii coronavirusului și protejarea tuturor cetățenilor, s-au impus diferite reguli dar și restricții de călătorie. Totuși, există anumite țări unde se permite deplasarea, însoțită de anumite reguli. 

Știm cu toții cât de stresantă este întreaga procedură actuală pentru a pleca într-o călătorie: rezervări pe ultima sută de metri, test Covid sau vaccin, confirmări, printări… Aproape că ne vine să mai amânăm un pic vacanța până se definitivează noile reguli de plecare. 

Ryanair, însă, vine în ajutorul nostru cu o nouă aplicație care ne scapă de stresul provocat de tipărirea buletinelor de vaccin sau a testelor. Portofelul de călătorie, așa cum este numit de companie, permite călătorilor să încarce în aplicație documentele legate de COVID-19 care sunt cerute în întreaga Europă pentru a se deplasa. 

https://realitateatravel.net/traficul-aerian-international-s-a-prabusit/

Accesând linkul de mai jos veți obține toate informațiile necesare pentru a fi la curent cu noile tendințe în materie de tehnologie, propuse de Ryanair.  

https://extravita.ro/2021/03/11/ryanair-lanseaza-covid-19-certificate-wallet/