Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi este Hotelul Anului 2021 pe Instagram

waldorf_astoria_maldives_poza_reprezentativa

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi te ghidează doar prin fluxul său de poze de pe Instagram. Pozele făcute în trecut cu hamacurile de pe plajă, restaurante pe vârful copacilor, vile izolate deasupra apei, apusuri de soare pastelate și ape turcoaz aparent nesfârșite vă pot face să vă simțiți ca și cum ați fi la hotelul din Maldive.

https://www.waldorfastoriamaldives.com

Concursul s-a bazat pe a căuta feed-uri care radiază personalitate, se încadrează în trendurile actuale, au o estetică uimitoare generală și stimulează voluptatea. Apoi, cu ajutorul unor sondaje, mii de persoane au votat iar resortul din Maldive a ieșit câștigător. 

Pentru a înțelege mai bine despre ce e vorba și de ce hotelul a câștigat premiul pentru cele mai impresionante poze de pe Instagram, vom face o incursiune în fantastica locație a lui Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. 

Priviți cum se scufundă soarele în Oceanul Indian la barul care servește șampanie, cocktailuri și gustări delicioase. 

Urcați în vârful copacilor pentru a lua masa în cele șapte coșulețe din bambus ale restaurantului Terra, împreună cu tarife de lux și peisaje panoramice. 

Una dintre nestematele ascunse ale resortului este piscina Mirror Pool, exclusivă pentru adulți. 

Alegeți să vă cazați într-una din vilele din recif, care sunt înconjurate de o grădină tropicală, oferind acces printr-o punte din lemn suspendată deasupra apei. 

Obțineți vederi nesfârșite ale Oceanul Indian de la piscina infinită, un jacuzzi și un spațiu generos la interior în această vilă cu trei dormitoare, peste apă. 

Dacă alegeți să călătoriți împreună cu familia, petreceți după amiaza la piscina de familie Lagoon Pool, bucurându-va de DJ live, cocktailuri răcoritoare, pizza pe vatră și un delicios meniu de tapas.  https://realitateatravel.net/the-sun-siyam-iru-fushi/