Top 5 Restaurante Madrid

top_restaurante_madrid_poza_reprezentativa

Madrid este un ecosistem în continua expansiune de bucătării și culturi care așteaptă să fie încercate. Prin urmare, am făcut selecția celor mai bune restaurante din oraș. 

1. Ten con Ten

10 din 10, așa cum indică și numele, este în topul favoritelor. Vibrant, cosmopolit și distractiv, acesta ilustrează perfect spiritul Madridului. Este locul perfect pentru călătorii ce vor să ia prânzul în unul din cele mai cunoscute cartiere din oraș, Salamanca. Este un clasic mereu la modă! 

Când intrați în restaurant, vă veți simți ca și când ați pășit într-un univers plin de contraste, internațional, fiind imediat furați de atmosfera echilibrată dintre muzică și liniștea confidențială. Un cadru unic oferit de personalul atent până la cele mai mici detalii. Este modalitatea perfectă de a înțelege distracția din capitală, unde puteți degusta cocktailul perfect. 

Bucătăria sa creează o varietate de senzații prin meniul său divers, unde risotto-ul din griș cu trufe, lasagna sa rafinată cu anghinare și peștele undițar sunt preparate clasice în Madrid, dar în același timp mereu la modă. Nu aveți voie să ratați platoul de jamon iberic, salata Ten con Ten, salata cu king crab, tartarul de vita și cheesecake-ul! 

Aici este locul perfect unde să vezi, să fii văzut și să te simți apreciat. Atmosfera de aici este ca și când ai sta la bar împreună cu mai mulți prieteni, se simte efectiv esența, inima și energia adevărată a Madridului din secolul XXI. 

http://www.restaurantetenconten.com

2. Aarde

Pământ, muzică, condimente, exotism…asta înseamnă Aarde. O călătorie către rădăcinile continentului african, un tribut adus pământului și tuturor bogățiilor pe care ni le oferă. În Aarde, atmosfera în sine te invită să intri în peisajele continentului african, fauna, flora și cultura nesfârșită. Aromele și culorile infinite coexistă în armonie în spațiile pline de muzică și ajung până la cele mai primare instincte. 

Din bucătăria open space ies fel și fel de farfurii ceramice tribale, pline cu arome și texturi vesele. Lasagna Chingulugulu, tartarul bock cu afine sălbatice, sau ceviche cu aloe vera sunt doar câteva dintre exemplele inovatoare pe care le puteți încerca în Aarde. O călătorie prin fiecare fel de mâncare, în căutarea autenticului. 

În Aarde veți simți că intrați într-o lume necunoscută, riscantă, dar veți aprecia că seamănă cu revenirea la rădăcini și cu omagierea pământului nostru. Totul a început printr-o călătorie cu destinația Africa, calea: rădăcinile. 

https://aarde.es/?lang=en

3. TATEL

Inclus în lista celor 25 de restaurante din lume pentru care merită să călătorești, TATEL reprezintă chintesența spiritului primitor și jucăuș care caracterizează restaurantele spaniole. Baza bucătăriei TATEL este oferta sa gastronomică atentă, marcată de caracterul spaniol, cu o notă contemporană și internațională. Un concept gastronomic strâns legat de muzică, care include un program variat de spectacole live în fiecare zi a săptămânii. 

Felurile de mâncare pe care trebuie neapărat să le încerci sunt crochetele lor cu jamon iberic, caracatița la grătar și cel mai fin cheesecake din lume! Barul său exclusiv oferă de la cea mai tradițională băutură la cele mai originale cocktailuri adaptate gusturilor fiecărui client. Pe lângă TATEL Madrid, flagship-ul grupului, restaurantul are locații și în Ibiza, Miami și în curând în Beverly Hills și Bahrain.

https://tatelrestaurants.com

4. Salvaje

Latura sălbatică a bucătăriei japoneze cred că este cea mai bună descriere pentru restaurantul Salvaje. 

Acolo unde tradiția și misticismul bucătăriei japoneze sunt pictate cu arome si tehnici din toate colțurile lumii, exact acolo unde simțurile se încântă și apare partea sălbatică a tuturor. Acea parte nu trebuie lăsată să ne domine, sau cel puțin nu înainte de o astfel de experiență gastronomică. 

Salvaje este locul unde veți găsi o fuziune a gastronomiei japoneze mediteraneene, în timp ce vă bucurați de un design arhitectural la fel de rafinat și de o atmosferă relaxantă care se transformă pe măsură ce se apropie noaptea. 

Fenomenul care a început în Panama City a adus artiști și vedete din Hollywood și din alte colțuri ale lumii, devenind un loc obligatoriu de vizitat. Întreaga lor selectie de sushi este absolut delicioasă și să nu uităm de tacos, că doar vorbim de Spania! 

 https://madrid.salvaje.world

5. Amazonico

Amazonico și-a deschis porțile în vara anului 2016, inundând cu prospețime, arome și senzații inima cartierului Salamanca din Madrid. Trecerea pragului înseamnă pătrunderea în luxurianta verdeață a junglei amazoniene. Propunerea gastronomică este inspirată din bucătăria tropicală, asiatică și mediteraneană, cu referiri la gastronomia braziliană, țara de origine a bucătarului Sandro Silva.

https://realitateatravel.net/cel-mai-tare-cartier-gastronomic-din-madrid/

Diferitele sale atmosfere vă permit să vă bucurați de restaurant în orice moment al zilei, fie cu un prânz ușor, tapas la bar, savurând cocktailuri sau cu o cină liniștită. Bucătăria open space de la Amazonico este o adevărată plăcere pentru simțuri. Tapas, picioare de broasca, salata cu mango sau sushi rolls, este o oază de arome care așteaptă să fie descoperite. 

Jungle Jazz Club, situat la parterul restaurantului, combină spiritul senzual al restaurantului cu o propunere de muzică de înaltă calitate și muzică live în fiecare zi a săptămânii. Este un loc pentru a savura nostalgia muzicii de jazz și a trupelor moderne naționale și internaționale. Toate acestea combinate cu bucătăria și cocktailurile surprinzătoare aduse de Amazonico vă vor oferi o experiență de neuitat! 

https://restauranteamazonico.com/en/