Noi restricții în Seychelles

noi_restrictii_in_seychelles_poza_reprezentativa

Cu o creștere considerabilă a numărului de turiști din ultimele săptămâni, se pare că au crescut și cazurile de îmbolnăvire cu noul coronavirus în Seychelles! 

https://realitateatravel.net/seychelles-se-deschide-turistilor-fara-vaccin/

Autoritățile din Republica Seychelles au raportat un număr de 497 cazuri noi înregistrate în 72 de ore, chiar dacă 85% din populația țării a primit deja măcar o doză de vaccin. 

Odată cu această creștere alarmantă de infectări, au apărut și noile restricții iar autoritățile au decis închiderea școlilor și stoparea evenimentelor private. Totodată, vizitele au fost interzise, iar programul barurilor și a restaurantelor a fost redus, spre nefericirea turiștilor. 

Măsurile s-au extins și la suspendarea operațiilor, cu excepția celor de urgență și a tratamentelor pentru cancer, cât și închiderea clinicilor medicale. 

Campania de vaccinare a debutat la data de 11 ianuarie și s-a folosit serul Sinopharm, produs de chinezi. Conform declarațiilor autorităților, statul a primit 50.000 de doze de vaccin ca donație din partea Emiratelor Arabe Unite. 

Statele Unite ale Americii a interzis deja rezidenților săi să efectueze călătorii către această destinație, impunând avertismentul de călătorie de nivel 4. 

Citește articolul complet mai jos : https://www.realitatea.net/stiri/actual/record-de-infectari-si-noi-restrictii-in-tara-cu-cea-mai-mare-rata-de-vaccinare-ce-ser-sa-administrat-in-insulele-seychelles_609266c4c935ef63122d4ba8