Acasă TIPS & TRICKS Seychelles se deschide turiștilor, chiar și fără vaccin

Seychelles se deschide turiștilor, chiar și fără vaccin

0
Seychelles se deschide turiștilor, chiar și fără vaccin

Călătorii dornici de o vacanță îndepărtată pe o insulă pot adăuga Seychelles în lista de dorințe pentru 2021. Dar oare ar trebui? Răspunsul este destul de personal și complicat.

Cu câteva zile în urmă, insula accepta vizitatori doar cu dovada vaccinului. O măsură de siguranță nobilă și atrăgătoare pentru viitorii călători vaccinați care caută destinații prudente. Acum, țara s-a îndepărtat brusc de acea măsură de siguranță și acceptă toți călătorii, cu excepția sud-africanilor, indiferent dacă s-au vaccinat sau nu. 

Anunțul că este deschis tuturor călătorilor a venit pe 4 martie 2021 de la ministrul afacerilor externe și turismului, Sylvestre Radegonde, într-un briefing de presă oferit în sala de conferință Seychelles Tourism Board (STB).

https://www.seyvillas.com/en/html/seychelles-covid-19-info

Regulile sunt următoarele: 

  1. Vizitatorilor li se va cere să prezinte un test PCR negativ efectuat cu 72 de ore înainte de plecare. 
  2. Nu va exista nici o obligativitate de carantină și nici o restricție privind circulația la intrarea în Seychelles. 
  3. În plus, șederea minimă în unitățile de cazare nu va mai fi aplicabilă. 
  4. Cu toate acestea, vizitatorii vor fi în continuare obligați să se supună regulilor impuse de pandemie, printre care purtarea măștilor, distanțarea socială, igienizarea regulată sau spălarea mâinilor.
  5. Noile măsuri oferă vizitatorilor acces la toate zonele comune din incinta hotelului, inclusiv la baruri, piscine, spa-uri și cluburi de copii. 

Economia Seychelles-ului se bazează în primul rând pe turism. În mod clar, această decizie impusă de conducere speră că le va oferi din nou o poziție economică favorabilă. 

Desigur, cerințele de călătorie se pot schimba. Conform propriului avertisment, Seychelles își va revizui continuu noile măsuri de intrare „pentru a se asigura că sănătatea și siguranța vizitatorilor și a populației locale nu sunt compromise în orice moment”. 

https://realitateatravel.net/top-10-destinatii-de-vacanta-deschise-turisti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.