Pharrell Williams și-a inaugurat primul hotel la Miami

pharrell_williams_inaugurare_hotel_miami

Hotelul denumit „Goodtime” din South Beach, care îi are ca fondatori pe David Grutman și superstarul Pharrell Williams, și-a deschis oficial porțile. www.thegoodtimehotel.com

Acum există un nou motiv pentru care să vizitezi Miami în această vară: inaugurarea hotelului Goodtime, cu 266 de camere decorate în stil Art Deco luminos și însorit, adus la viață de către arhitecții Morris Adjmi și Raymond Jungles, împreună cu renumitul designer Ken Fulk, sub îndrumarea lui David Grutman de la Groot Hospitality și a lui Pharrell Williams. 

„Vrem ca Hotelul Goodtime să ofere un sentiment revitalizant, cât și acel fior rar și captivant care apare atunci când descoperi ceva nou”, a declarat recent Pharrell Williams într-un comunicat de presă. 

Îmbrăcat delicios în nuanțe de înghețată de căpșuni și decadență deco, Hotelul Goodtime nu duce lipsă de strălucirea superstarului. Camerele și suitele de inspirație retro au lenjerii de pat personalizate, articole de baie Ortigia, fabricate în Sicilia, telefoane rotative roz și halate cu imprimeuri. 

Cu intrarea direct în atrium, tablouri murale pictate manual și urme de țesături retro cu imprimeuri de leopard, atmosfera nu ar putea fi mai fericită. Sala de fitness de ultimă generație este echipată cu aparate MyBeast și Peloton, iar locul elegant în care îți poți bea cafeaua sau/și cocktailul, Biblioteca, este un refugiu roz numai bun de poze. 

Întins pe aproape 100.000 de metri pătrați, spațiul public al hotelului include restaurante și diferite reprezentanțe, cum ar fi Grutman’s Strawberry Moon, o piscină și un restaurant care se întinde pe o suprafață de 30.000 de metri. Proiectat de Fulk, spațiul elegant este o odă a locurilor de vacanță retro, cum ar fi Havana și Acapulco în perioada lor de glorie de la mijlocul secolului. Locația va deveni rapid una dintre atracțiile principale din Miami Beach. 

https://realitateatravel.net/cina-inconjurata-de-picturile-lui-dali-miami/