Cină înconjurată de picturile lui Dali la un hotel din Miami

cina_inconjurata_de_picturile_lui_dali_poza_reprezentativa

Pentru cei pasionați de artă și nu numai, aceasta poate fi o experiență cu adevărat extraordinară! 

Ai nevoie de puțină inspirație artistică la următoarea ta masă? Hotelul Confidante Miami Beach este aici pentru a oferi ceva de neuitat. https://www.hyatt.com/en-US/hotel/florida/the-confidante-miami-beach/miaob

La începutul anului 2021, hotelul a readus expoziția de artă istorică „The Real Surreal”, prezentând statui din bronz și picturi ale lui Salvador Dali. Colecția a fost personalizată de către renumitul dealer de artă din Miami Marcel Katz, care se întâmplă să fie și cel mai tânăr dealer autorizat al Universului lui Dalí din lume.

Deoarece a fost întotdeauna un fan al suprarealismului și pentru că trăim într-o perioadă incredibilă în care se întâmplă lucruri pe care oamenii nu și le-ar fi imaginat vreodată, Katz s-a gândit că Dali va fi artistul perfect care să fie omagiat în timpul unei renașteri. 

Potrivit lui Katz, toate lucrările expuse sunt de vânzare și variază de la 2.000 la 1.3 milioane de dolari. Cu toate acestea, există o altă modalitate de a te bucura de fiecare piesă fără a fi nevoie să o duci acasă, și asta datorită experienței „Cina cu Dalí” a Confidentului.

Cina privată este disponibilă pentru maxim zece oaspeți odată. Înainte de cină, oaspeții vor primi, de asemenea, un tur ghidat al expoziției, împreună cu un pahar de șampanie de bun venit.

Apoi urmează cina găzduită de Ambersweet, restaurantul principal al hotelului. Meniul pregătit pentru cină este format din două cocktailuri inspirate de Dalí, o gamă completă de aperitive, fel principal și desert.

Cina are un preț fix de 3.000 de dolari, pentru toți cei zece invitați. Mâncăruri și băuturi suplimentare à la carte pot fi comandate în timpul cinei la un cost suplimentar. Rezervările se pot face prin e-mail la [email protected].

„Arta ar trebui să fie pentru toată lumea”, a adăugat Katz. Așadar, dacă nu puteți lua parte la show, puteți cumpăra un bilet virtual cu 5 dolari și puteți vedea spectacolul ca pe o experiență 3D. 

https://realitateatravel.net/10-hoteluri-cu-arhitectura-neobisnuita-lume/