Air France sărbătorește Ziua Internațională a Femeii în fiecare zi

air_france_sarbatoreste_ziua_internationala_a_femeii_in_fiecare_zi_poza_reprezentativa

Întotdeauna cu un pas înainte, compania franceză a găzduit spectacolul Colecției Balmain toamnă-iarnă 2021/2022 în hangarele Air France Industries, de la aeroportul Charles de Gaulle din Paris; fashion show-ul a fost dezvăluit online pe data de 8 martie. https://www.airfrance.com/indexCom_en.html

În aceeași zi, compania a sărbătorit Ziua Internațională a Femeii, precum și angajamentul său constant de 20 de ani de a încuraja diversitatea și egalitatea profesională dintre bărbați și femei. Compania aeriană franceză promovează accesul femeilor la toate profesiile, acordându-le prioritate la competențe, cunoștințe și profesionalism.

Air France este, de asemenea, una dintre puținele companii conduse de două femei, un președinte al consiliului de administrație și un director executiv.

Astăzi sunt implicate 18.913 femei în toate sectoarele și la toate nivelurile companiei. Trei femei cu o poveste și un background diferit au sărbătorit Ziua Internațională a Femeii în această săptămână, împărtășind propriile lor povești.

Rosine Allene a început să lucreze pentru compania franceză în 1999. Astăzi este directorul stației Air France KLM la Aeroportul Nice Cote d’Azur. În perioadele normale, ea gestiona 68 de zboruri pe zi, în timp ce pandemia a făcut posibile aproximativ 20 de zboruri.

A doua dintre ele este Camille Richard, care este mecanic la Air France Industries. 

Isabelle Guillard este a treia dintre aceste femei și este pilot în cadrul companiei din iulie 1988. A intrat în companie ca și copilot al Fokker 27 la Postale de Nuit. În 1991, a devenit copilot B747-400 calificat pe zborul pe distanțe lungi și din mai 2005 a fost căpitan pe B777. Isabelle Guillard este a 13-a femeie pilot angajată de compania aeriană franceză.

https://realitateatravel.net/10-hoteluri-cu-arhitectura-neobisnuita-lume/