Ce înseamnă să stai într-un hotel de lux acum

ce_inseamna_sa_stai_in_hotel_de_lux_acum_poza_reprezentativa

Cu toții visăm ca următoarea vacanță să fie într-un hotel de lux. Călătoriile au fost în stand-by mai bine de un an, deoarece pandemia a golit drumurile, restaurantele, barurile și hotelurile. Dar se pare că lumea începe să se miște. Pe măsură ce blocajul se ridică în orașele din întreaga lume, încep să se redeschidă și hotelurile. 

Hotelurile au evoluat în privința protocoalelor de sănătate, distanțarea socială și reglementările (deoarece standardele de sănătate variază în funcție de țară, consultați detaliile proprietății înainte de rezervare și protocoalele lor de siguranță) și cele care s-au adaptat cel mai bine folosesc unele dintre cele mai noi tehnologii, o planificare atentă și o cantitate mare de creativitate. 

Vă oferim experiența completă dintr-un hotel de lux de după carantină, din momentul în care ajungeți la valet și până la checkout. 

Sosirea

Când ajungeți la locația unui hotel de lux, valetul va deschide ușa mașinii în timp ce va permite distanțarea socială. Se vor lua măsuri pentru a vă menține mașina curată: valeții șterg volanul, schimbătorul și scaunul înainte de a intra în vehicul și la ieșirea din acesta.

Cineva vă va oferi șervețele și dezinfectant și vă va întreba dacă aveți nevoie de asistență pentru bagaje. Acesta își va schimba mănușile de fiecare dată după ce atinge un bagaj. 

Așteptați-vă să vă fie luată temperatura, indiferent dacă vă cazați sau veniți la cină (se va întâmpla de fiecare dată când intrați din nou în proprietate). Hotelul folosește un dispozitiv fără contact care vă citește temperatura în câteva secunde. Dacă aceasta este mai mare față de limita impusă, personalul vă va pune niște întrebări despre starea de sănătate și despre călătoriile anterioare. 

Check in și Checkout

Multe hoteluri au implementat check-in-ul online sau prin aplicația hotelului. Faceți check-in online și apoi treceți pe la recepție pentru a ridica un card cheie și un cod QR, pe care îl puteți scana cu telefonul pentru a prelua meniul de room service. La sfârșitul sejurului într-un hotel de lux, puteți ocoli biroul cu totul dacă folosiți aplicația pentru check-out.

Camera de hotel

O nouă apariție în camera unui hotel de lux este un kit de bun venit pentru vremurile actuale: șervețele dezinfectante, dezinfectant pentru mâini și măști de față. Unele hoteluri oferă măști personalizate. 

Măștile de la Nemacolin au porțiuni acoperite cu logo indigo, cu bucle reglabile, unele dintre măștile din colecția Dorchester vin în culoarea specifică fiecărei proprietăți, iar Grand Hotel Tremezzo din Lacul Como oferă măști din mătase. https://www.grandhoteltremezzo.com/en/home/

La check-in veți fi întrebat dacă doriți un serviciu zilnic de menaj sau o livrare zilnică de prosoape. Falling Rock își continuă serviciul de pregătire nocturnă complet cu lapte și prăjituri. Anterior, membrii personalului lăsau delicii în cameră, dar acum vă întreabă dacă doriți să fie lăsate. https://www.nemacolin.com/falling-rock/

După check-out, politica hotelului Nemacolin prevede astfel: camera să rămână goală 24 de ore până la sosirea următorului său invitat (deci, dacă plecați duminică, următorul vizitator poate folosi camera abia marți). 

Experiența oferită oaspeților

Un hotel de lux care se respectă are automat un birou de concierge. În urma pandemiei, rolul conciergeului s-a extins. „Biroul de concierge este o resursă unică pentru cele mai precise informații despre sănătate, siguranță și turism”, spune Robert Marks, șef concierge al Omni San Diego și director al Americii la UICH Les Clefs d’Or, organizația internațională de concierge hotelier profesionist. 

Acum trebuie să fie experți în lucruri precum cele mai tari restaurante din oraș și măsurile lor de distanțare socială, unde să găsească oaspeții un centru de testare COVID și ceea ce trebuie să știe despre reglementările locale, de stat și naționale.

https://realitateatravel.net/descopera-5-dintre-cele-mai-luxoase-calatorii-cu-trenul-din-lume/