O țară exotică impune carantina pe iaht pentru turiști

o_tara_exotica_impune_carantina_pe_iaht_pentru_turisti

Altaruri impunătoare, zgârie-nori spectaculoși și cea mai bună mâncare de stradă de pe planetă, cam asta vă așteaptă la Bangkok. Dar în afara capitalei veți găsi distracție pe insula Phuket sau, dacă mergeți spre nord, veți da peste triburi pe dealuri și drumeții de neuitat. 

Thailanda este una dintre țările care se bazează în mare parte pe turism, pandemia dând peste cap total economia acesteia. Cu toate astea, turismul pare că renaște și vizitatorii încep să apară.  https://realitateatravel.net/reguli-de-calatorit-pentru-10-dintre-cele-mai-vizitate-tari-din-lume/

A trăi viața thailandeză înseamnă a trăi o viață abundentă în această parte din sud-estul Asiei. Există atât de multe lucruri fabuloase ce sunt obligatorii să le pui pe lista ta. Pentru cei cu dare de mână, Bangkok are unele dintre cele mai încântătoare rooftops la care veți merge vreodată, în timp ce Patong este locul cu cele mai râvnite petreceri.

Astfel, oficialitățile s-au gândit că turiștii care vin cu iahtul să rămână carantinați acolo, până la verificările de rigoare. Mai multe detalii despre noua formă de turism din Thailanda aflați în linkul de mai jos: 

https://www.realitatea.net/stiri/ultimele-stiri/o-tara-exotica-impune-carantina-pe-iaht-pentru-turisti_6047947f03b95d60e9375a32