Grecia își așteaptă turiștii

vesti_bune_pentru_turistii_care_vor_sa_mearga_in_grecia_poza_reprezentativa

Fie că sunteți pasionați de mitologia greacă care se întinde pe câteva mii de ani sau sunteți persoane religioase în căutare de energia din mănăstiri, ori vreți să imortalizați cele mai deosebite momente pe insulele ei însorite, Grecia este fără doar și poate una dintre cele mai ofertante destinații pe care românii, în special, o preferă.

Prin complexitatea ei, Grecia mulțumește toate categoriile de călători: și pe cei în căutare de aventură și de necunoscut, și pe cei mai petrecăreți, dar și pe cei care revin an de an pentru că simt că este locul potrivit pentru a se relaxa. 

https://realitateatravel.net/noile-conditii-de-calatorie-in-bulgaria-turcia-si-grecia/

Mai mult, grecii sunt printre cei mai ospitalieri oameni de pe pământ, dorind să dea ce au ei mai bun turiștilor. Ca să nu mai vorbim de gastronomia diversă, cu influențe orientale și turcești – toate aceste aspecte fac din aceasta destinația perfectă chiar și pentru cei mai pretențioși. 

Pandemia totuși ne-a făcut să ne fie dor de Grecia, și chiar să ne gândim când vom putea să o revedem. Iată că avem vești bune pentru voi: în vara asta puteți vizita din nou statul elen. Cu mici condiții, evident, dar să fim optimiști că totul este posibil dacă se dorește cu adevărat! Mai jos găsiți regulile ce necesită urmate pentru a avea parte de vacanța perfectă: 

https://www.realitatea.net/stiri/actual/vesti-bune-pentru-turistii-care-vor-sa-mearga-in-grecia-cine-poate-calatori-vara-aceasta-in-statul-elen_6047e1f192ae78744646af02