Gradul de ocupare în Poiana Brașov, de 1 mai, este de 70%

Turiști din toată țara și-au făcut planuri să-și petreacă minivacanța de 1 Mai în Poiana Brașov, chiar dacă s-a încheiat sezonul de schi, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio România Brașov.

Gradul de ocupare la unele hoteluri este de peste 70%, conform directorului unui hotel din stațiune, Laura Ursu.

„Avem rezervări efectuate în ultimul moment. Avem un grad de ocupare de 70%. Oaspeții vin pentru că sunt dornici de aer curat, de SPA, activități pentru copii. Îi îndemnăm, în primul rând, să stea în aer liber, în natură. Noi avem organizate tururi cu bicicleta, avem biletele de telecabină, deci îndemnăm cât mai mult să se bucure de tot ceea ce înseamnă natură și munte”, spune Laura Ursu.

Președintele Asociației de Turism Poiana Brașov, Roxana Cojocea, îi invită pe turiști să își petreacă timpul liber și la Centrul de Agrement, după plimbările lungi prin natură.

„Au fost turiști de Paște, urmează minivacanța de 1 mai. Nu suntem o destinație preferată pentru că marea întotdeauna a fost cea care a atras turiștii de 1 mai, însă, cu siguranță, vor fi iubitori ai muntelui, dar va depinde foarte mult și de vreme. Deocamdată este destul de răcoare, să nu plouă. Asta este foarte important, pentru că atracțiile rămân aceleași, condițiile de cazare, mâncare, spa-urile sunt deschise, centru de agrement este deschis. Îi așteptăm, cu drag, la munte și vor mai prinde și un petec de zăpadă, copiii pe munte, unde vor putea să se joace, nu neapărat să schieze, dar se vor bucura și de zăpadă pe masivul Postăvaru”, a declarat Roxana Cojocea.

Tarifele pornesc de la 200 de euro, cazare pentru 3 nopți, dar fără nicio masă, și ajung până la 800 de euro cu trei mese pe zi, muzică, SPA, saună, excursii în natură, cină festivă de 1 Mai și multe alte facilități chiar și pentru cei mici.

Sursa: Realitatea Travel