Palatul Buckingham se redeschide vizitatorilor în vara anului 2021

palatulbuckingham_londra_buckingham_palat_mareabritanie

Recent, Royal Collection Trust a anunțat că Palatul Buckingham se va redeschide în curând pentru vizitatori. Oficialii au declarat că intenționează să deschidă, pe lângă Palatul Buckingham, și Palatul Holyroodhouse și Castelul Windsor în această vară. 

Ceea ce face vestea foarte interesantă este faptul că de această dată, vizitatorii vor avea șansa să exploreze singuri grădinile superbe ale Palatului Buckingham, și chiar să organizeze un picnic. Simte-te ca un rege în această vară și vino să iei masa la palat! 

Conform rapoartelor, unele porțiuni ale grădinii vor rămâne totuși interzise publicului larg. Ba mai mult, oaspeților care vin fără ghid li s-a dat șansa să aducă pături pentru a se bucura de picnicul la palat pe peluzele verzi luxuriante, ceea ce se poate spune că este o experiență unică în viață. 

Grădinile din Palatul Buckingham

Grădina care are nu mai puțin de 15 hectare găzduiește peste 320 de soiuri de ierburi și flori sălbatice, mii de copaci și mai multe specii văzute rar la Londra. 

Tururile ghidate, care vor include vizite la camerele de Stat ale Palatului vor începe din luna mai și se vor desfășura până în luna septembrie. De asemenea, și excursiile cu ghid pentru a vedea grădinile Palatului Buckingham se vor relua din 17 aprilie.

Palatul Holyroodhouse din Edinburgh se va redeschide probabil pe 26 aprilie, împreună cu o nouă expoziție pentru public, care va avea picturi în acuarelă ale prințului Albert și ale reginei Victoria. Castelul Windsor urmează să se redeschidă pe 17 mai, acolo unde regina Elisabeta și-a petrecut o mare parte din timp în pandemie. 

Mai multe detalii despre tururile organizate găsești în link: https://tabuhighlife.ro/articles/experienta-londoneza-cand-se-deschide-palatul-buckingham-vizitatorilor_3997