George Clooney primește invitați pe Lacul Como

como_lake_poza_reprezentativa
Como Lake

Da, este cât se poate de real, George Clooney și soția sa, Amal, vor să aibă oaspeți noi la proprietatea lor din Italia!

Cu ocazia aniversării sale de 60 de ani din luna mai, George Clooney s-a alăturat echipei de la Omaze, o fundație de caritate care se ocupă cu strângeri de fonduri pentru a oferi o vacanță diferită de oricare alta, în locul său preferat: Lacul Como, Italia. 

Cei de la Omaze au descris vacanța ca fiind escapada perfectă cu prietenii după COVID-19, numai că în acest caz, prietenii vor fi Amal și George Clooney. Și imaginează-ți că te alături lor, în frumoasa lor casă de pe Lacul Como din Italia! 

Potrivit site-ului, călătoria va include o masă cu toate preparatele tradiționale preferate de aceștia, precum și un toast pentru frumusețile vieții și câteva fotografii care să imortalizeze momentele. 

Tot ce aveți de făcut pentru a petrece timp de calitate alături de Amal și George este să dați un click. Vă puteți crește șansele de câștig făcând o mică donație. Pe Omaze, cei interesați pot achiziționa 100 de intrări pentru suma de 10 dolari, 250 de intrări pentru 25 USD, 1.000 de intrări pentru 50 USD și 2.000 de intrări pentru 100 USD. Care este cea mai bună parte? Absolut toate fondurile strânse din aceste donații se îndreaptă către Fundația Clooney pentru Justiție. 

Fundația Clooney pentru Justiție (CFJ) pledează pentru răspunderea la încălcarea drepturilor omului din întreaga lume, explică Omaze. CFJ promovează, de asemenea, justiția pentru comunitățile marginalizate și vulnerabile, copiii privați de oportunitatea de a învăța și refugiații care caută să-și refacă viața în străinătate. 

Ești gata de participare? Intră pe site-ul celor de la Omaze, donați și ține pumnii strânși pentru a câștiga! 

Mult succes! https://www.omaze.com

Descoperă și alte vedete alături de inițiativele lor mai jos: https://realitateatravel.net/pharrell-williams-primul-hotel-la-miami/