Bleisure: cea mai importantă tendință de călătorie în 2021

bleisure_cea_mai_importanta_tendinta_de_calatorie_in_2021_poza_reprezentativa

Chiar dacă nu ați auzit până acum de călătoriile de tip bleisure, este posibil să se întâmple chiar în această perioadă la locul dumneavoastră de muncă. 

Companiile care se ocupă de ospitalitate și turism sunt pregătite pentru mult așteptata revenire a călătoriilor în 2021 prin bleisure. Mulți au început să angajeze. Companiile aeriene se pregătesc să recupereze, au reluat angajarea și instruirea și intenționează să cumpere avioane noi. 

Cu toate astea, călătoriile post-pandemice vor arăta foarte diferit față de ceea ce știam până acum despre călătorii. Impactul devastator pe care l-a avut virusul COVID-19 asupra industriei ospitalității și a turismului ar putea schimba modul în care aceste companii funcționează pentru totdeauna. https://realitateatravel.net/unde-mergem-in-vacanta-in-pandemie/

 Întreprinderile trebuie să se schimbe pentru a se adapta la noile norme și să rămână competitive. Până acum, ce schimbări au putut fi anticipate? 

Răspunsul pe care l-au avut hotelurile și Airbnb-urile a fost îmbunătățirea standardelor de curățenie, urmărind să elimine frica turiștilor de a contacta virusul larg răspândit. Cu toate acestea, odată cu blocarea, comenzile la domiciliu și companiile care reduc bugetele pentru călătoriile de afaceri, nu există un sentiment real de recuperare, cu excepția cazului în care se reiau călătoriile de afaceri.  

Mai multe detalii despre ce înseamnă termenul de „bleisure” găsești în linkul de mai jos: https://www.tabu.ro/bleisure-cea-mai-importanta-tendinta-de-calatorie-in-2021/