Valuri de scumpiri pe litoralul românesc. Câți lei te costă să închiriezi un șezlong pe plajă

A început oficial sezonul de plajă și distracție, iar plajele au fost amenajate cu șezlonguri și beach-baruri. Începînd de astăzi trebuie să scoatem mai mulți bani din buzunar.  Prețul unui șezlong pleacă de la 20 de lei și poate ajunge până la 200 de lei, în funcție de stațiune. Dar asta nu-i sperie pe cei care merg pe litoral hotărâţi să se distreze, fără să se uite la bani.

Bugetul unui sejur pe litoral include pentru mulți și tarifele de închiriere pentru un șezlong. Prețurile diferă în funcție de stațiune și opțiuni.

În Mamaia, de pildă, prețurile pornesc de la 30 de lei, în sudul stațiunii și pot ajunge la câteva sute, în zona cluburilor, în weekend. Prețuri similare cu sudul stațiunii Mamaia sunt și pe plajele din Constanța.

Închirierea unui şezlong în Costinești, costă începând de astăzi, 40 de lei. Pentru  două șezlonguri, umbrelă și măsuță, turiștii trebuie să scoată din buzunar 100 de lei.

În Vama Veche, un sezlong costă 30 de lei. În weekend, tarifele ar putea ajunge și la 50 de lei, pe anumite porțiuni de plajă. 

Însă, există şi variante pentru cei care vor să economisească. Este loc suficient şi pentru a întinde un prosop direct pe nisip.

Sursa: Realitatea de Constanta