Acasă FOOD & DRINKS LOCAL Activitatea pe Aeroportul din Iaşi, afectată de NINSOARE. Mai multe zboruri au ÎNTÂRZIERI de până la două ore – CURSELE afectate

Activitatea pe Aeroportul din Iaşi, afectată de NINSOARE. Mai multe zboruri au ÎNTÂRZIERI de până la două ore – CURSELE afectate

0
Activitatea pe Aeroportul din Iaşi, afectată de NINSOARE. Mai multe zboruri au ÎNTÂRZIERI de până la două ore – CURSELE afectate

Mai multe curse aeriene care urmau să decoleze, miercuri dimineaţă, de pe Aeroportul din Iaşi înregistrează întârzieri de până la două ore din cauza ninsorilor puternice. Probleme sunt și cu drumul spre aeroport, care a fost blocat noaptea trecută după ce mai mulţi copaci au căzut pe carosabil.

Ninsoarea puternică a afectat activitatea la Aeroportul Internațional din Iaşi în cursul dimineţii de miercuri, astfel că decolarea mai multor avioane este întârziată cu până la două ore, relatează HotNews.ro.

Afectate de această situație sunt  zborurile către Paris, Londra, Roma şi Barcelona, care ar fi trebui să decoleze între orele 6.00 şi 7.00. 

„Pista de decolare şi aterizare este în cea mai bună stare, pregătită pentru aterizări şi decolări”, a declarat miercuri dimineaţă Romeo Vatră, directorului Aeroportului din Iaşi.

În cursul nopţii, drumul către Aeroportul din Iaşi a fost blocat din cauza copacilor căzuţi pe carosabil, fiind necesară intervenţia echipelor din cadrul ISU Iaşi. Drept urmare, mai mulţi pasageri au fost nevoiţi să meargă pe jos spre aeroport pentru a ajunge la timp la zborurile programate miercuri dimineaţă.

„Mulţumim Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei de Transporturi Aeriene pentru sprijinul acordat în această noapte la deblocarea drumului de acces către aeroport”, este mesajul transmis pe Facebook Romeo Vatră.

Sursa: Realitatea Travel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.