Vizita Regelui Charles este așteptată cu mare interes la Viscri. Nu mai există niciun loc de cazare în sat

Regele Charles vine în România pe data de 2 iunie. Va fi prima vizită externă a Majestății Sale după încoronare. Charles este așteptat cu mult entuziasm la Viscri, în județul Brașov. Locurile de cazare sunt ocupate aproape în totalitate. Regele va înnopta și va petrece cea mai mare parte a timpului la proprietatea de pe Valea Zălanului, din județul Covasna.

Potrivit Știrile ProTV, este mare agitație, în aceste zile, în satul Viscri din județul Brașov. Asta pentru că au mai rămas doar câteva zile până la vizita Regelui Charles al Marii Britanii în țara noastră. Sunt foarte mulți turiști străini, britanici în special, care așteaptă cu entuziasm să își vadă regele. Charles a anunțat că va ajunge pe 2 iunie în România și va petrece câteva zile în locurile din Transilvania care-i sunt atât de dragi.

Va sosi singur, fără regina Camilla. În Viscri, spre exemplu, nu mai există niciun loc de cazare. Mai sunt locuri neocupate doar în satele și comunele învecinate. Ziariștii britanici au aflat că Charles va dormi într-un pat simplu de lemn și va bea suc de mere presat natural. Cu siguranță, monarhul britanic se va plimba pe dealurile de la Viscri și Valea Zălanului. Tot presa din Regat a aflat că regele nu își va aduce bucătarul în țara noastră. Asta pentru că îi plac foarte mult produsele culinare tradiționale.

Nici valentul nu-l va însoți, iar delegația din Marea Britanie va fi una restrânsă. Cel mai probabil, Regele va vizita și Bucureștiul, deși, încă, nu a fost făcut un anunț oficial în acest sens. Majestatea Sa va pleca din România pe data de 6 iunie. Regele Charles a venit pentru prima dată în Romania în 1997, pe când era Prinț de Wales. Monarhul deține, de afltel, mai multe proprietăți în Transilvania. Casa Regelui de la Viscri este deschisă publicului și oricine poate vedea unde a dormit Charles la primele vizite în țara noastră.


Sursa: Realitatea Travel