luni, ianuarie 24, 2022
Comisia Europeana a anunțat rezultatele ultimei sale runde de înscrieri pentru DiscoverEU cu trenul.Un număr de 60.950 de tineri vor primi câte un permis de călătorie gratuit pentru a vizita continentul nostru, dintre aceștia 2343 de tineri sunt din România.
Instalațiile de transport pe cablu rămân închise până când dispar ceața, vântul și chiciura
Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Timmy Trumpet, Tujamo, W&W, primele nume anunțate pentru cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, ediția 2022
Administraţia domeniului schiabil al staţiunii Sinaia anunţă că miercuri se vor deschide unele dintre pârtiile staţiunii.
Top realizat de European Best Destinations, cel mai vizitat site turistic din Europa
După un an întreg de filmări și peste 15.000 de cadre surprinse, Charlie promovează ”raiul” de la capătul României
Poiana Braşov este considerată cea mai scumpă stațiune montană din România
Atmosfera de vacanță continuă în parcul acvatic din Eforie Nord
Pe cât de gustoase ar fi preparatele noastre tradiționale, tot mai interesantă este bucătăria exotică și experiențele culinare noi. Ești pasionat de bucătăria asiatică și ai vrea să știi unde se mănâncă sushi bun în București? 
Pentru cei care adoră să mănânce mic dejun cu siguranță nu este o coincidență faptul că restaurantele preferate sunt cele care servesc brunch pe toată durata zilei. Merg perfect chiar și pentru persoanele care nu sunt...

Articole recente