duminică, iulie 3, 2022
Cursele Navrom către localităţile din Delta Dunării vor fi reluate de astăzi, după ce au fost sistate, duminică, din cauza unor probleme financiare. Prefectul judeţului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a declarat că situaţia Navrom a fost deblocată, 
Firma nu mai poate suporta financiar costurile, din cauza prețului tot mai mare la carburanți
Este primul weekend din an in care litoralul trece in prim plan. Statiunile montane si balneoclimaterice raman si acestea cautate de un procent ridicat de romani.
Vacanţa de vară 2022 ar putea fi cea mai scumpă din ultimul deceniu, indiferent de destinaţie, arata analiza unei platforme de investiţii cu active multiple, eToro. Și asta din cauza creşterii preţurilor la alimente şi energie. În plus, vacanţa s-ar putea să nu fie nici foarte confortabilă întrucât ţările europene vor să impună reguli legate de aerul condiţionat în contextul deciziilor luate pentru a rupe dependenţa energetică de Rusia.
În poiana de lângă mănăstirea Izvorul Tămăduirii din județul Tulcea se află un loc, unde turiștii merg pentru a petrece timpul în mijlocul naturii, cu ocazia diferitelor sărbători. La poalele munţilor Măcin, se află izvorul denumit Fântâna de leac.
Insula Ostrov , declarată rezervație naturală,  face parte din Parcul Național Porțile de Fier
După doi ani de pandemie, oamenii apreciază mai mult vacanţele şi vor să plece de acasă chiar şi pentru un weekend
HARDWELL SE ÎNTOARCE CU REBELS NEVER DIE WORLD TOUR
O formă bizară pe care o întâlnim pe acest traseu este „Sfinxul din Dobrogea”, o uimitoare creație a naturii

Articole recente