duminică, iulie 3, 2022
Acasă FOOD & DRINKS

FOOD & DRINKS

Ești un food lover și îți place să călătorești ca să încerci gusturile locale? Și nouă! Hai să vezi review-urile celor mai bune restaurante din afară, dar și locuri de neratat din România!

Cursele Navrom către localităţile din Delta Dunării vor fi reluate de astăzi, după ce au fost sistate, duminică, din cauza unor probleme financiare. Prefectul judeţului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a declarat că situaţia Navrom a fost deblocată, 
Firma nu mai poate suporta financiar costurile, din cauza prețului tot mai mare la carburanți
Un flux mare de pasageri tranzitează vămile din sud, în drum spre Bulgaria, Grecia sau Turcia
Este primul weekend din an in care litoralul trece in prim plan. Statiunile montane si balneoclimaterice raman si acestea cautate de un procent ridicat de romani.
Vacanţa de vară 2022 ar putea fi cea mai scumpă din ultimul deceniu, indiferent de destinaţie, arata analiza unei platforme de investiţii cu active multiple, eToro. Și asta din cauza creşterii preţurilor la alimente şi energie. În plus, vacanţa s-ar putea să nu fie nici foarte confortabilă întrucât ţările europene vor să impună reguli legate de aerul condiţionat în contextul deciziilor luate pentru a rupe dependenţa energetică de Rusia.
Europenii nu mai trebuie să poarte măști în avioane și aeroporturi
Turiștii pot intra doar cu un test PCR negativ
Parlamentul European a votat prelungirea valabilităţii certificatului COVID cu încă un an, până la 30 iunie 2023
În poiana de lângă mănăstirea Izvorul Tămăduirii din județul Tulcea se află un loc, unde turiștii merg pentru a petrece timpul în mijlocul naturii, cu ocazia diferitelor sărbători. La poalele munţilor Măcin, se află izvorul denumit Fântâna de leac.

Articole recente